Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aphelandra, souarrosa

Aphelandra Souarrosa

Eski 07-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aphelandra Souarrosa

Aphelandra Souarrosa - Aphelandra Souarrosa Bitkisi - Aphelandra Souarrosa Bitkisi Hakkında

APHELANDRA SQUARROSA

(Afelandra)

Ilık ve nemli fakat doğrudan güneş ışığı almayan ortamları sever Sıcak havalarda yapraklarına su püskürtülmelidir Nisbi rutubetin düşük olduğu hallerde yaprak dökülmesi ile birlikte yapraklarda kahverengi lekeler görülür Güzel bir yaprak rengi ve yoğun bir büyüme için kış ayları içerisinde 10-12 °C de muhafaza edilmelidir Üretim tepe çeliği ile sera şartlarında yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com