![]() |
Kadın Asker Olsa // Pakize Suda |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Kadın Asker Olsa // Pakize SudaTerör, savaş, askerlik, ölüm ![]() ![]() ![]() Fakat her türlü acıdan ti'ye alınacak bir yan bulup çıkarmak gerektiğini de düşünüyorum bir taraftan ![]() Yoksa yaşamak zor ![]() İşte bu nedenle, mesela diyorum, kadınları da alsalar askere ![]() ![]() ![]() Savaşa yollasalar ![]() ![]() ![]() Operasyona ![]() ![]() ![]() Sınırdaki karakollara ![]() ![]() ![]() Olmayacak şey değil gerçi ![]() ![]() Var da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anne, ev kadını, overlokçu, sosyetik güzel falan gibi mesela ![]() Biraz gülümseyebilmek için ![]() ![]() ![]() * Şöyle haberler gelir mi dersiniz gittikleri yerlerden: Beşi uykusunda kafasına kaynar su dökülmek, üçü yemeğine tarım ilacı karıştırılmak suretiyle toplam sekiz terörist etkisiz hale getirildi ![]() * İki asker "Düşmanı önce ben gördüm" kavgasına tutuşarak birbirlerinin saçlarını yoldu ![]() * Mevzide düşmanı kollarken bir yandan MG-3'lerine tığ işi kılıf ören askerlerin el emeği göz nuru eserleri askeri müzede sergilendi ![]() * Kamuflajının üstüne pullu yelek giymekte ısrar eden bir asker geri hizmete alındı ![]() * Sabah saatlerinde askerlerle teröristler ağız dalaşına girdiler ![]() ![]() * Karakolda görev yapmakta olan bir askerin saat 17 ![]() ![]() * Ağaçlara rujla "Savaşma seviş" yazmanın, düşmanın iz sürmesine imkan tanıması nedeniyle, askerin yanında ruj taşıması yasaklandı ![]() * Postal giymemekte direnen askere yazın parmak arası, kışın ise ayılı, tavşanlı peluş terlik giyme izni verildi ![]() * Dağda görev yapan askerler Genelkurmay'dan biblo, mum, şamdan, kül tablası, vazo, minder gibi ev aksesuarları talep ettiler ![]() ![]() * Askerlerin birbirlerine mevzi ziyaretinde bulundukları, hatta aralarında "mermi günü" tertipledikleri ortaya çıktı ![]() * Bir katır yükü vücut nemlendiricisi, gündüz, gece ve gözaltı kremi, bronzlaştırıcı, makyaj temizleme sütü, rimel, allık, pudra, far, ruj, oje, deodoran, parfüm, katırın mayına basması sonucu havaya uçtu ![]() "Mühimmat"ın yok olması askerler arasında moral bozukluğuna yol açtı ![]() alıntıdır ![]() pakize suda nın bi yazısı çok hoşuma gitti paylaşmak istedim :D |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kadın Asker Olsa // Pakize Suda |
![]() |
![]() |
#2 | |
yosun_26
|
![]() Cevap : Kadın Asker Olsa // Pakize SudaAlıntı:
:sm_biggrin:gerçekten çok güzel canım beniimm teşekkürler |
|