Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
goraka

Goraka

Eski 07-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Goraka

Goraka Hangi Hastalıklarda Kullanılır - Goraka Hakkında - Goraka Faydaları - Goraka Yetiştiriciliği

(Garcinia cambogia)

Binbirdelikotugiller familyasındandır”Zayıflatan meyve” unvanıyla da anılırGüneydoğu Asya kökenli bir çalıdırKüçük bir balkabağını andıran ve olgunlaştığında sarı- turuncu renge bürünen meyveleri vardırZamkının kabızlık giderici özelliği çok eski çağlardan bu yana bilinirGeleneksel Hint tıbbı Ayurveda onu kalbin dostu saymıştır

Bitkinin egzotik meyvesinin tam yarısını kaplayan hydroxycitrigue asit iştahı ve şeker isteğini azaltırBunuda insanı yiyeceklerden tiksindirerek değil beyne yolladığı doygunluk iletisiyle yaparBöylece kilo alımı engellenir şişmanlarda zayıflama başlar ve bitkide zayıflama rejimlerinde , şişmanlarda, selülitte,aşırı kolestrolde etkili bir ecza konumuna yükselir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com