Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
azerbaycan, meclisi, milli

Azerbaycan Milli Meclisi

Eski 07-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Azerbaycan Milli Meclisi

Azerbaycan Milli Meclisi Hakkında - Azerbaycan Milli Meclisi Nedir - Azerbaycan Milli Meclisi Tarihi

Azerbaycan Millî Meclisi (Azerice: Milli Məclis), Azerbaycan Cumhuriyeti'nin tek meclisli yasama organıdır Meclis'deki 125 milletvekilinden 100 kişi tek dereceli seçim bölgelerinden 5 senelik görev süresine, 25 kişi ise nisbi temsil sistemi ile seçilir Buna rağmen 2005'de geçen son seçimde 125 milletvekilinin hepsi tek dereceli seçim bölgelerinden seçilmiştır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com