![]() |
Cimbom mutlu, Kartal öfkeli |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
Cimbom mutlu, Kartal öfkeliDerbi sonrası kavga başladı ![]() ![]() ![]() ![]() 18 ![]() ![]() ![]() oyunun dengesini bozduğunu, kuralları düzgün uygulaması halinde kazanacaklarını öne sürdü ![]() Tigana, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, Galatasaray yenilgisi nedeniyle, üzgün olduğunu söyledi ![]() Siyah-beyazlı teknik adam, öncelikle maçın hakemi Cüneyt Çakır'ı eleştirerek, şunları söyledi: ''Hiçbir zaman hakem hakkında konuşmadım, ama Nobre'ye yapılan ikinci harekette Song'un ikinci sarı kartı hak ettiğini düşünüyorum ![]() vermediğini bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -''OYUNCULARIM, ZAMANLA BİRBİRİNİ ANLAYACAK''- Galatasaray karşısında kale önünde fizik açıdan bazı eksiklikler yaşadıklarını anlatan Tigana, zaman zaman bireysel olarak hatalar yaptıklarını, bunun da çalışarak giderilecek bir şey olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Oyuncularım zamanla birbirlerini anlayacak ![]() farkı sorarsanız, bizde 10 maç üst üste oynamış oyuncu yok ![]() oyuncu dışında geçen sezondan beri beraberler ![]() seviyeye kısa sürede ulaşacağız ![]() Tigana, şampiyonluk yarışı ile ilgili bir soruya, ''Geçen yıl ligi şampiyon Galatasaray'ın 26 puan gerisinde bitirdik ![]() ![]() olarak çok büyük bir eksiğimiz yok, ama istenilen seviyeye henüz ulaşamadık ![]() Çalışarak istediğimiz seviyeye ulaşacağız'' diye yanıt verdi ![]() ![]() ![]() Atılan uzun topları biz aldık ![]() ![]() Oyunu soğutmak için rakibimiz her şeyi yaptı'' şeklinde cevapladı ![]() Bobo'nun oyunda tutulup, Nobre'nin oyundan alınışı ile ilgili bir soru üzerine de Tigana, ''Geçen maç bunun tersini yapmıştım ![]() ![]() Fransız teknik adam, cezalı İbrahim Toraman ve sakat Gökhan Zan'ın oynamamasının maçın sonucuna etki edip etmediğine ilişkin soruya da ''Elimdeki tüm oyuncuları kullanmaya çalışıyorum ![]() ![]() ![]() -''BEN ÇOK SAVAŞÇI BİRİYİMDİR''- Tigana, 3 büyük takımda teknik direktörlerin gidip gitmeyeceği konusunda tartışmalar yaşandığının hatırlatılması üzerine, şunları söyledi: ''Birinci Lig'de 3 kulübün hocası değişti zaten ![]() şey gelmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beşikaşlı futbolcular yarını izinli geçirecek ![]() Salı günü yapacakları antrenmanla Ankaragücü maçı hazırlıklarına başlayacak ![]() Derbi maçında Beşiktaş'ı 1-0 yenen Galatasaray'ın Başkanı Özhan Canaydın, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi ![]() Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Canaydın, güzel bir maç oynandığını belirterek, ''Biz çok pozisyona girdik ![]() galibiyetti ![]() ![]() ediyorum ![]() desteklediler ![]() ![]() ![]() ![]() Maç sonrası Beşiktaşlı yöneticileri stadın kapısında uğurlayan Özhan Canaydın, bu konudaki soruyu ise ''Ben 4 ![]() ![]() ![]() Öte yandan, Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Florya Metin Oktay Tesislerinden Ali Sami Yen Stadı'na giderken Galatasaray takım otobüsüne eskortluk yapan polis memuru Fettah Yavuz'un trafik kazası sonucu yaralandığı ve İstanbul Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alındığı belirtilerek, ''Fettah Yavuz'a geçmiş olsun diyor, sağlığına yeniden kavuşması için acil şifalar diliyoruz'' denildi ![]() -ÖNER'DEN HAKEME ELEŞTİRİ- Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner ise maçın hakemi Cüneyt Çakır'ı eleştirdi ![]() ![]() ![]() Yenildikleri için üzgün olduklarını ifade eden Öner, ''Bize inanan, galibiyet bekleyen camiamızı üzdük, ama herkes bilmeli ki lige ağırlığımızı koyacağız ![]() ![]() görecek'' şeklinde konuştu ![]() Beşiktaş Kulübü Menajeri Ali Gültiken ise hakemlerin kuralları uygulamasını istedi ![]() |
![]() |
![]() |
|