Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bulmak, doğruyu

Doğruyu Bulmak!

Eski 11-22-2007   #1
mate

Doğruyu Bulmak!

Doğruyu Bulmalısın

Hiç düşündün mü, ben buraya niye geldim, nereye gidiyorum, bana bu yaşama gücünü veren kim diye?

Düşünmemiş olabilirsin yada belki düşünmüşsündür ama işin içinden bir türlü çıkamamışsındır Bir sonuca varamadıysan bile emin ol ki az da olsa ilerledin

İnsan hayatı boyunca bir serüveni yaşar durur Doğruyu bulma serüvenidir bu Herkes kendi doğrusunu bulmaya uğraşır, kendine özeldir o, bir yerlerde duruyordur Aslında sen gömmüşsündür doğrunu yanlışlarının altına ama onu gün ışığına çıkarınca çok şaşırırsın

Yaşadığın seneleri ve yaşayacaklarını düşün yada yaşayacağını sandıklarını Hayatın ne tatlı ve ölümün ne kadar ani olduğunu düşün Kendi doğruna ne kadar ani olduğunu düşün Kendi doğruna ne kadar yaklaştığını, onu hissedip hissetmediğini düşün ve etrafına bir bak Belki karşındadır aradığın şey

Önünden geçen zamanın sana ne kazandırıp ne kaybettirdiğine bir bak Belki mutsuz olacaksın, belki de ümitleneceksin kim bilir Yaşadığın tüm zamanları en azından senin gözünde anlamlandıracak doğruyu bulmak zor değil gerçekte İsteyen ona kolayca ulaşabiliyor ve hayatının geri kalanında onunla birlikte olmanın huzurunu yaşıyor İnanmıyorsan bence bir de sen dene

Burak Bakay

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Doğruyu Bulmak!

Eski 11-22-2007   #2
suskun

Önünden geçen zamanın sana ne kazandırıp ne kaybettirdiğine bir bak Belki mutsuz olacaksın, belki de ümitleneceksin kim bilir Yaşadığın tüm zamanları en azından senin gözünde anlamlandıracak doğruyu bulmak zor değil gerçekte

Gerçkten çok güzel bir yazı matecim:)paylaşımın için saol!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-22-2007   #3
zhine

mate gercektende cok gusel bır paylasım tesekkur edıyorum sana
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com