![]() |
Bana Kadın Olduğumu Göster! |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Bana Kadın Olduğumu Göster!Bir uçak yolculuğunda, uçak okyanusu geçerken korkunç bir sallantı olur ![]() ![]() O sırada, bir kadın bütün kontrolünü kaybeder ![]() ![]() ![]() ![]() - Ölmek için çok gencim! Eğer olmek zorundaysam, hayatımın son anlarında unutulmaz dakikalar yaşamak istiyorum! Bir yığın avantularım oldu, ama hiç bir adam bana gerçekten kadın olduğumu hissettiremedi ![]() ![]() Bir an uçaktaki bütün gürültü kesilir ![]() ![]() ![]() - Sana kadın olduğunu göstereceğim Adam rüyalardaki erkeklere benzer ![]() ![]() Yavaş yavaş koridorda ilerler, gömleğinin düğmelerini birer birer sökmeye başlar ![]() Uçakta herkes hareketsiz bekler ![]() ![]() Adam gömleğini çıkarır ![]() ![]() - Ütüle şunu!:sm_biggrin: |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bana Kadın Olduğumu Göster! |
![]() |
![]() |
#2 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Bana Kadın Olduğumu Göster!:Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_01 ~~ Bende acaba ne olacak diye bekliyodum sabırsızlıkla hevesim kursağımda kaldı ~~ :Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_01 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bukettt
|
![]() Cevap : Bana Kadın Olduğumu Göster!ahaha süper yha ![]() ![]() ![]() teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Bana Kadın Olduğumu Göster!:sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin::s m_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Berna
|
![]() Cevap : Bana Kadın Olduğumu Göster!:sm_biggrin::sm_biggrin: çok komik ya ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Bana Kadın Olduğumu Göster!çok güldüm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|