![]() |
Can Yücel Gitmek |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Can Yücel Gitmeksen bir büyüsün gönlümü süsleyen,
ruhumun en uc noktasında, en çıkarsız zamanlarda, çıktın geldin karşıma, apansız anılarla ![]() her gün yeni bir dünya kuruluyor içimde, her gün yeni bir başlangıç yaşıyorum seninle kendini bilmez bir çocuk gibiyim şimdilerde, küçük afacanlıklar yapıyorum , sana ulaşmak adına yıldızlarda seni aramak hırçın gecelerde yaptığım tek şey mesela yada bir resmini incelemek en ince ayrıntısına kadar santim santim ezberlemek o kare parçasını biliyormusun? adına tüm gül bahçelerini topladım demet demet her bir demet senin güzelliğini simgeliyor şu gönlümde görenler inan bi hayret çılgın zamanlarda yaşamaktı bu benim için,durgun günlerimde senli geçen sensiz gecelerimde ![]() bir şehri düşlemek gibi birşeydi seni düşünmek ve özlemek delice, susmak yokluğundaki senle birlikte incecik bir çizgide tüm şeritleri çizmek gibi birşey bu her bir çizgiyi isminle donattığım, ve uzanıp boylu boyunca yattığım sokaklar seni arıyorum sessizce, her ne kadar haykırmak gelsede içimden susuyorum şimdilerde, ve seni sessizce seviyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|