![]() |
Satanic Verses(röportaj) |
![]() |
![]() |
#1 |
bukettt
|
![]() Satanic Verses(röportaj)![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Metal Faust : Parçalarınızda dinleyicilere vermek istediğiniz mesaj nedir? Satanic Verses [Ulaş Southun] : Parçalarda bir çok şeyden bahsediyoruz bu konuları iyi bir şekilde dinleyiciye iletebilmek içinde bazı parçalarımız türkçe ![]() ![]() ![]() Metal Faust : Türkiye'de Black Metal kültürüne soğuk ve önyargı ile bakılması hakkındaki görüşünüz nedir? Satanic Verses [Ulaş Southun] : Türkiye'de böyle bir kültür olduğunu sanmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Örnek aldığınız gruplar hangileri? Satanic Verses [Ulaş Southun] : Dark Throne, Beherit, Betlehem ve eski Mayhem ![]() İyi gruplar fakat müziğimizde yakın bir benzerlik yok ![]() ![]() Satyricon'un son dönemde yaptıklarıda çok iyi eskidende iyiydi tabiki ama ben değişimin her zaman olumsuz olmadığını anlatmak için bu örneği verdim ![]() ![]() Metal Faust : Sizce T ürkiye'deki Black Metal grupları içinde bu kültürü en iyi temsil eden gruplar hangileri? Satanic Verses [Ulaş Southun] : Ankara'dan Sadistic Spell ve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grubun şuanki kadrosu; Ulaş Southun - Vokal & Gitar Serkan Y ıldırım - Gitar Onur Pehlivan - Davul Taner Kaplan - Bass Satanic Verses - Kisesiz Topraklarda [İndir] Satanic Verses - Burning War Winds [İndir] |
![]() |
![]() |
|