![]() |
Reenkarnasyona İnandıran Çocuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reenkarnasyona İnandıran Çocuk3 yaşındaki James Leininger her gece "Uçak alev aldı, düşüyorum" diye çığlık atarak uyanıyor, sonra da "Ben James Huston'ım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABD'de, İkinci Dünya Savaşı'nda ölen bir pilotun yeniden dünyaya gelişinin hali olduğunu söyleyen 3 yaşındaki çocuğun gerçek hikayesini anlatan "Soul Survivor" adlı kitap satış rekorları kırıyor ![]() "Soul Survivor" (Sağ Kalan Ruh) adlı kitap, bir haftada New York Times'ın en çok satanlar listesine 35 ![]() ![]() Küçük James Leininger 3 yaşına kadar normal bir çocuktu ancak 3 yaşında garip kabuslar görmeye başlayıp "Ben James Huston'ın" diye tekrar tekrar sayıklaması ailesini endişelendirdi ![]() ![]() James�in kâbuslarında uçağının Japonlar tarafından vurulduğunu, alev aldığını ve düştüğünü anlatması üzerine annesi oğlunun 2�nci Dünya Savaşı�nda hayatını kaybeden bir pilotun reenkarnasyonu olduğuna inanmaya başladı ![]() ![]() ![]() Iwo Jima adasının resmini görünece tanıdı Natoma, 2�nci Dünya Savaşı�nda kullanılan uçak gemilerinden birinin ismiydi ![]() ![]() ![]() Genç pilot son görevde ölmüştü Bruce, oğlunun hikayeyi uydurduğunu kanıtlamak için Jack Larsen�i bulmaya karar verdi ![]() ![]() ![]() ![]() Ölen pilotun son akrabası şok yaşadı Huston�un uçağı Japonlar tarafından vurulmuş ve aynı oğlunun anlattığı gibi alev alarak okyanusa çakılmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|