![]() |
Lider Dediğin Böyle Olur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lider Dediğin Böyle Olur![]() Lider dediğin; Her şeyden önce kim olduğunu bilmeli ve kendine guvenmelidir Ben diktatör değilim ![]() ![]() ![]() ![]() zoraki ve insafsızca hareket etmesini bilmem ![]() ![]() Mustafa Kemal ATATÜRK Lider dediğin Her kim olursa olsun insanlara değer vermeli ![]() Millete efendilik yoktur ![]() ![]() ![]() ve mütevazi olmalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Bu ulusu ben değil içimizdeki ruh, damarımızdaki kan kurtarmıştır ![]() Lider dediğin Önde yürüyen değil, yol gösteren olmalıdır ![]() ![]() Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz ![]() ![]() ![]() asla yorulmazlar ![]() ![]() Lider dediğin Yeri geldi mi sıradan bir asker ![]() Yeri geldi mi Başkomutan olmalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Memleketin ellide biri değil, her tarafı tahrip edilse, her tarafı ateşler içinde bırakılsa, biz bu toprakların üstünde bir tepeye çıkacağız ve oradan savunma ile meşgul olacağız - Mustafa Kemal ATATÜRK Lider dediğin Fedakar olmalıdır ![]() ![]() Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim ![]() Lider dediğin ilkelerine ve sözlerine bağlı olmalıdır ![]() ![]() Ben toprak büyütme meraklısı değilim ![]() ![]() ![]() edemem ![]() ![]() ![]() ![]() milletimin huzuruna çıkamam ![]() ![]() ![]() Lider dediğin Güvenilir ve samimi olmalıdır ![]() Ben düşündüklerimi, sevdiklerime olduğu gibi söylerim ![]() adamım ![]() ![]() ![]() ![]() şimdiye kadar bu açık konuşmada halkın beni tekzip ettiğin Lider dediğin Konuşmayı ve dinlemeyi bilmelidir ![]() Lider dediğin Sorumluluk almayı bilmeli Mesuliyet yükü her şeyden, ölümden de ağırdır ![]() Lider dediğin Astlarına ve dostlarına sonuna kadar güvenmeli ![]() Benim için ordumuzun kıymetini ifadede ölçü şudur: Türk ordusunun bir kıtası muadilinin behemehal mağlup eder, iki mislini durdurur ve tespit eder ![]() ve başarıyı paylaşabilmelidir Bir ulus, bir toplum yalnız bir kişinin çabası ile adımcık bile atamaz ![]() Lider dediğin Hedefleri gibi ![]() Zafer zafer benimdir diyebilenin, muvaffakiyet, muvaffak olacağım diye başlayanın ve muvaffak oldum diyebilenindir ![]() Lider dediğin Kavgaları gibi ![]() Yorulmadan beni takip edeceğinizi söylüyorsunuz ![]() yorulduğunuz dakikada da dinlenmeden beni takip etmektir ![]() Lider dediğin Sevdaları gibi Biz hayat ve istiklal isteyen bir milletiz ![]() ![]() Lider dediğin ATATÜRK gibi olmalı Büyüklük odur ki kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın ![]() yürüyeceksin ![]() ![]() ![]() yığılacaktır ![]() sana büyüksün derlerse bunu diyenlere güleceksin ![]() Oldu mu VATAN ![]() Öldü mü EFSANE olmalıdır! ![]() Beni görmek demek ille de yüzümü görmek değildir ![]() Benim düşüncelerimi, benim duygularımı anlıyorsanız bu yeter ![]() Mustafa Kemal ATATÜRK |
![]() |
![]() |
|