Son Balo Vals &Amp; Zeybek |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Son Balo Vals &Amp; ZeybekSon Balo Vals & Zeybek ![]() LÜTFEN TIKLAYINIZ ve İZLEYİNİZ ![]() |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Son Balo Vals &Amp; ZeybekEllerinize sağlık değerli arkadaşım, Şimdiye kadar hiç izlemediğim bir video paylaşmışsınız ![]() Sonsuz teşekkürlerimi sunarım ![]() |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Son Balo Vals &Amp; ZeybekEklediğiniz video için çok çok teşekkürler ![]() İzlemeye doyamayacağım kadar güzel, onur verici, heyecan vericiydi ![]() atamızı çok güzel canlandırmışlar , yönetmeni sümer ezgüyüde kutluyorumYılların özlem ve hasreti nasılda dolmuş yüreğime şu güzelim görüntülere takılınca gözlerim ne var ne yok hepsini boşalttı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu millet ve bu vatan için yaptıklarını gözlerimin önüne tekrar getirdim ve tüylerim diken diken oldu![]() ![]() ![]() keşke dedim ve sustum sukutum ağlayışım oldu![]() ![]() ![]() ![]() ruhun şad olsun MUSTAFA KEMAL ATATÜRK![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne mutlu bizeki senin gibi bir öndere sahip olmuşuz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sana bakıp örnek alamayan önderler ve yöneticiler utansın![]() ![]() ![]() ![]() Ruhun şad olsun atam![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgilerimle |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Son Balo Vals &Amp; Zeybeksüperdi emeğinize sağlık teşekkür ![]() Ruhu Şad olsun Atamızın |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Son Balo Vals &Amp; ZeybekGerçekten duygu yüklü görüntüler ![]() ![]() Atamıza çok şeyler borçluyuz ![]() hele o saltanatı ,padişahlığı kaldırmak yaptığı işlerin en güzellerinden birisiydi![]() ![]() neymiş ya , öyle saraylarda yaşayıp saraylarda ölmek varmı ![]() ![]() ![]() O, Türk ulusunun hakkettiği, muasır medeniyet yolundaki Önderi olmuştur ![]() Ruhun şad olsun
|
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Son Balo Vals &Amp; ZeybekYa gerçekten haklısın gamli kardeş o padisahligi kaldırıp onların yerine kurulmak o kadar kolay mi kısacık ömründe onu başardı Allah yaptıklarının karşılığını ona bol bol Versin |
|
|
|