![]() |
Atatürk'ün Burcu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk'ün BurcuAtatürk'ün doğduğu ay - Atatürk hangi ayda doğmuştur - Atatürk hangi burç özelliklerini taşırHoroskop, Astrolojik amaçla hesaplanıp, çizilen gök haritalarının özgün adıdır ![]() ![]() Söz konusu insan olduğu zaman, doğum yeri ve doğum saati bilgileri kullanılır ![]() ![]() ![]() ![]() Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük Önder Atatürk'ün doğum bilgilerini uzun yıllar araştırdım, sayısız kaynak taradım ve birçok ipucu ile karşılaştım ![]() ![]() ![]() Ve bir türlü yayınlatamadığım "Atatürk'süz İlk On Gün" adlı kitabı yazarken karşıma çarpıcı bir kaynak çıktı, bu bir gazeteydi ve o gazetede Mustafa Kemal Atatürk'ün doğum günü açıklanıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu güne kadar bekledim, kitabı yazalı iki yıl olmuştu ama nedendir yayıncılar ilgilenmemişlerdi, öyleyse hiç olmazsa bu bilgiyi yani Atatürk'ün doğum bilgisini duyurabilirdim çünkü Hürriyetim ![]() ![]() ![]() ![]() 15 Kasım 1938 tarihli Ulus Gazetesi'nde, 11 Kasım tarihli Paris Soir Gazetesi'nin "Kemal Atatürk est mort" başlığını, birinci sayfadan dört sütün manşetten verdiği yazıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Laubespin'in yazısı acaba sadece Sarraut'un bilgilerinden mi kaynaklanıyordu? Öyle olmalı çünkü Sarraut Atatürk konusunda otoriteydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ünlü anlatıya göre Atatürk, doğum tarihinin 19 Mayıs olduğunu söylemiş ve kendisini Kurtuluş Savaşı'nın başlangıç tarihi ile özdeşleştirmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bundan ötesi tarihçilerin ya da tarihçi olmayıp da bu konuları bilen ünlülerin işi ![]() ![]() ![]() ![]() Ama astrolojik olarak baktığımda Balık Burcu'nun, Atatürk'e uygun özelliklerini anmısıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Genelde kısa veya orta boylu olurlar ![]() ![]() ![]() Boyunları kısa, saçları gürdür ![]() ![]() ![]() Yüzü ve gözleri genelde, dikkat çekici ve etkindir, gözleri büyük ve güzeldir ![]() ![]() ![]() Göz renkleri mavi veya mavi yeşil olur ![]() ![]() ![]() Yanakları geniş ve dolgundur veya tam tersine içe çekiktirler ![]() ![]() ![]() Mimikleri yoğun ve etkindir ![]() ![]() ![]() Alkole dayanıklıdırlar ![]() ![]() ![]() Çizme giymekten hoşlanırlar ![]() ![]() ![]() Bu burcun insanlarının sezgi güçleri yüksektir ve hırslı olurlar ![]() ![]() ![]() Onlar için en uygun söz "ben inanıyorum" dur ![]() ![]() ![]() Tartışmalardan ve anlaşmazlıklardan hoşlanmazlar ve genelde tarafsızdırlar ![]() ![]() ![]() Genelde sakindirler ama sabırları taştığı zaman zor yatışırlar ve inatçıdırlar ![]() ![]() ![]() Sonunda devrim gerçekleşir yani kırıp geçerler ![]() ![]() ![]() Genelde kendi mallarına değer vermezler ![]() ![]() ![]() Daha çok kendi fikirlerini ve inanılmaz sezgilerini mantıkla bütünleştirirler ![]() ![]() ![]() Başkalarının olumsuz taraflarını kısa zamanda hissederler ![]() ![]() ![]() İyi niyetleri suistimal edildiğinde çok kırılırlar ve ilişkilerini koparabilirler ![]() ![]() ![]() Güvendiğinde yapamıyacağı şey yoktur ![]() ![]() ![]() Karar aşamalarında önce tüm detayları görmek ve bilmek ister ![]() ![]() ![]() Detayları yakaladığında olay veya konu, onun için artık çözülmüştür ![]() Atatürk'ün bazı önemli burçdaşları ![]() ![]() ![]() George Washington, Edward Kennedy, Mihail Gorbaçov, Antonio L ![]() ![]() Tüm bu astro özelliklerin uygun olup olmadığını tartışacak birileri çıkacaktır ama önemli değiller çünkü Astroloji herşeyden önce bir sanattır ya da yorumdur ![]() Ata Nirun Kaynak |
![]() |
![]() |
|