![]() |
Ata Nın Can Dündar A Mektubu !.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ata Nın Can Dündar A Mektubu !..ATA nın Can DÜNDAR a Mektubu ! ![]() ![]() ![]() Utandım çocuk ! ![]() ![]() Beni anlatan bir film yapmışsın ![]() ![]() ![]() Kızgınım, utanç içindeyim ![]() Sana değildir kızgınlığım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başaramamışım, bundandır utancım ![]() ![]() ![]() Komutam altında, bu Vatan için kanını akıtan Türk Askerlerinden utandım ![]() ![]() ![]() "Özgürlük" demiştim, benim karakterimdir ![]() ![]() ![]() "Bilim" demiştim, tek yol göstericidir ![]() Sen, "Karanlıktan korkardı" demişsin benim için ![]() ![]() ![]() Korkar dım evet ! ![]() ![]() ![]() ![]() Ama insaf bee çocuk, korkup da kaçmadım ya ![]() ![]() ![]() Söküp atmadım mı o karanlığı bu Ülkenin üzerinden ? Diktatör demiş sin bir de ![]() ![]() ![]() Nerde ! ![]() ![]() Anlatmadılar mı sana hiç ? Başkomutan olarak cepheden cepheye koşarken, ve bütün kararları tek başıma alabilecek ken neden bir Meclis kurdum ben be çocuk ? Böyle diktatör olur mu ? Ah beee çocuğum ![]() ![]() ![]() Neden ? Nasıl düşman ettiler seni bana ? Baktım aşktan, sevgiden, aileden bahseden güzel şeyler yazmışsın bugüne kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevmeyecekler beni elbette ![]() ![]() ![]() Peki sen çocuk ! ![]() ![]() Dedim ya, sana değil kızgınlığım ![]() ![]() ![]() Başaramamışım ![]() ![]() ![]() ![]() Yazık olmuş, onca Vatan evladının kanına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Bu muydu uğruna bizi ölüme gönderdiğin Vatan ?" derlerse ! ![]() ![]() "Bu nesiller miydi,ölen evlatlarımızın kanıyla kurduğun ülkeyi emanet ettiğin ?" diye sorarlarsa ![]() ![]() ![]() Ne derim ben onlara be çocuk ? Olmadı bee çocuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ata Nın Can Dündar A Mektubu !..Bu yazıyı kaleme alan neden çıkıp benim film hakkındaki yorumum budur demiyor onu anlayamadım ![]() ![]() Yazıda hoşuma giden doğruluğun inandığım birçok nokta var ancak çarptırılmış laflarla açılan konularda çok ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ata Nın Can Dündar A Mektubu !..Herkesin düşüncesine saygı duymak gerek ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ata Nın Can Dündar A Mektubu !..conqueror Nickli Üyeden Alıntı Yazıda hoşuma giden doğruluğun inandığım birçok nokta var ancak çarptırılmış laflarla açılan konularda çok ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ata Nın Can Dündar A Mektubu !..Bencede yazinin sahibi kendini desifre etmeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ata Nın Can Dündar A Mektubu !..Beni anlatan bir film yapmışsın ![]() ![]() ![]() nerden haberi olmus ya cok merak ettim hadi ataturk duydu bu yaziyi peki bu yaziyi yazan adamin nerden haberi oldu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ata Nın Can Dündar A Mektubu !..Her yapacakları ışte onu kalkan olarak kullanmıyorlar mi hasta oluyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ata Nın Can Dündar A Mektubu !..Mustafa Filmini İzlemiş Biri Olarak; Öyle Atatürk'ü Rezil Eden Hakaretler Yağdıran Bir Durum Yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|