![]() |
Seydişehir Usare Kampi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seydişehir Usare Kampi* SEYDİŞEHİR USARE KAMPI * Birinci Dünya Savaşında İngilizlere, 150 bin askerimiz esir düştü ![]() Bu askerlerden bir kısmı da Mısırın İskenderiye şehri yakınlarında bulunan Seydibeşir Usare Kampına hapsedildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kamptaki, Türkçe bilen Ermeni tercümanların yalan, yanlış çevirileri ve kışkırtmaları nedeniyle, kampların İngiliz komutanları, azılı Türk düşmanı kesilmişlerdi ![]() ![]() ![]() ![]() Çözüm toplu katliamdı ![]() ![]() ![]() Askerlerimiz, mikrop kırma bahanesiyle, süngü zoruyla dezenfekte havuzlarına sokuldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tabiiki yeni kurulan devletin bin türlü sorunu vardı ![]() ![]() Ama onlar unutmuyorlar ![]() ![]() ![]() Kendi ihanetlerini bile soykırım ambalajına sarıp, dünya kamuoyuna sunuyorlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Seydişehir Usare Kampi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seydişehir Usare KampiBu bi soykırımdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Seydişehir Usare Kampi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seydişehir Usare KampiBu hesap sorma işi de unutuldu gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Seydişehir Usare Kampi |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seydişehir Usare KampiDostum ben Konyanın Seydişehir ilçesinde yaşıyorum ![]() ![]() hem şehitlerime üzüldüm hem de hain ermenilere kızdım ![]() ![]() Sabır ve sevgi bizim en büyük silahımız ![]() Bu ermeniler ne yaparlarsa yapsınlar yanlarına katilleri toplamaya çalışıyor ![]() ama fayda vermez ![]() ![]() Bu milletin gelmişi ve geleçeği Şan ve Şerfele dolu ![]() ![]() Bizim tek Yar ve Yardımcımız var Allah(c ![]() ![]() ![]() Şehitlerimize Allah(c ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Seydişehir Usare Kampi |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seydişehir Usare KampiMalatya da, Bu yazınızı duvar gazetesinden okudum çok etkilendim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|