![]() |
Yarım Kalmış Bir Cümle Gibi Bırakıp Gittin Beni! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Yarım Kalmış Bir Cümle Gibi Bırakıp Gittin Beni!![]() ![]() ]Bırakıp gittin beni bütün kapılardan ![]() ![]() ![]() Bütün çöllerde tek başıma koydun beni ![]() ![]() ![]() Şafakta arayıp öğle vakti yitirdiğim Vardığım hiçbir yerde değildin ![]() ![]() ![]() Sensiz bir odanın sahrasını nasıl anlatsam ![]() ![]() ![]() Hiçbir şeyin seni andırmadığı bir pazar kalabalığını ![]() ![]() ![]() Denizde, dalgakıranda da boş boşluğunu bir günün Seslenip de senden cevap alamadığım sessizliği ![]() ![]() ![]() Bırakıp gittin beni kalarak olduğun yerde hareketsiz ![]() ![]() ![]() Her yerde bırakıp gittin beni gözlerinle ![]() ![]() ![]() Düşlerin yüreğiyle bırakıp gittin ![]() ![]() ![]() Yarım kalmış bir cümle gibi bırakıp gittin ![]() ![]() ![]() Gelişigüzel bir nesne, bir şey, bir iskemle gibi ![]() ![]() ![]() Yazla birlikte biten bir kısa tatil Çekmecede bir kart gibi bırakıp gittin ![]() ![]() ![]() Düşen hep ben oldum en küçük kımıldanışında senden ![]() ![]() ![]() Başını çevirdiğin için ağladığımı görmedin hiç ![]() ![]() ![]() Bana bakıp görmediğin için ![]() ![]() ![]() Ben yokken içini çektiğin için ![]() ![]() ![]() Ayağına düşen gölgene acıdın mı hiç sen ![]() ![]() ![]()
|