Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
avril, beyaz, lavigne, perdede

Avrİl Lavİgne Beyaz Perdede

Eski 11-15-2007   #1
bessraa

Bruce Willis gibi yetenekli bir aktörle beraber seslendirme yaparak sinemaya ufakta olsa bi adım atan Avril Lavigne bu kez görüntülü olarakta karşımıza geliyor we başrollerini Richard Gere ile Claire Danes in paylaştıı "The Flock"adlı filmde ufak bi rol kapmayı başarıyor

"Bunu biraz değişiklik olsun diye istedim" diyen 21 yaşındaki Lavigne ekliyor,"Ufaktan başlamak istedim,bunu ne kadar sewdiimi görün we rahat olduumdan emin olun"Aktrislik için bi eğitmene sahip olmayan Avril sadece senaryoyu okuduğunu we nasıl olmasını düşündünüyorsa o şekilde oynadıını anlatıyor

Richard Gere filmde şartlı tahliye edilmiş sex mahkumunun kayıp bi kızla iletişimini inceleyen federal ajanı rolündeAvril,piyanistliin we besteciliin de üstesinden gelen aktörün ödül törenindeki sahnelerde gözüküyor
"Richard polis we benim erkek arkadaşımı sorguluyor,bana da onun hakkında bazı sorular soruyor"diyerek açıklıyor rolünü Avril

TaPaRsAn TePiLiRsİn , TePeRsEn TaPıLıRsIn
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com