![]() |
Kördüğüm - Gena Showalter |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kördüğüm - Gena ShowalterKördüğüm Kitap Özeti - Gena Showalter Kitapları - Gena Showalter Kitap Tanıtım - Kördüğüm Kitap Fiyatı - Kördüğüm Ön Okuma Kitap Özet KÖRDÜĞÜM CROSSROADS LİSESİ’NE YENİ GELEN ÇOCUKTA FARKLI BİR ŞEYLER VAR ![]() ![]() ![]() Çoğu on altı yaşındaki gencin arkadaşı vardır, Aden Stone’un ise zihninde yaşayan dört ruh var ![]() Biri zamanda yolculuk yapabiliyor ![]() Biri ölüleri diriltiyor ![]() Biri diğer insanları kontrol edebiliyor ![]() Biri de geleceği görüyor ![]() Herkes deli olduğunu düşündüğü için Aden tüm hayatını akıl hastaneleriyle ıslahevlerinde geçirmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Birlikte entrika ve tehlike dolu bir dünyaya adım atarlar… ama herkes hayatta kalacak kadar şanslı olmayacaktır ![]() “Elimden bırakamadım ![]() ![]() ![]() “Okumaya başladım ve bir türlü bırakamadım ![]() Okurlar daha fazlasını isteyecek ![]() Kitap Ön Yüzü ![]() Kitap Künyesi Kördüğüm - Gena Showalter Pegasus Yayıncılık » Roman Fiyatı : 20,00 TL Temmuz 2012, 416 sayfa, ISBN: 9786055289584 |
![]() |
![]() |
|