Artık Adalet İstemiyorum - Ayhan Karaer |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Artık Adalet İstemiyorum - Ayhan KaraerArtık Adalet İstemiyorum Kitap Özet - Ayhan Karaer Kitapları - Artık Adalet İstemiyorum Kitap Tanıtım - Artık Adalet İstemiyorum Kitap Fiyatı - Artık Adalet İstemiyorum Ön Okuma Kitap Özet O kadar kolay mı, yargılamak bir insanı? Bilmeden, içinde bulunduğu şartları, "Sen yanlış yaptın, haksızsın" demek Basit mi o kadar? Farkında olmadan yaşadıklarını, İçinde olmadan kopan fırtınaların, Ahkam kesmek! O acımasız yargılamanın peşinden, Hemen cezalandırılmasini istemek ![]() Artık yargılamak istemiyorum, Hiçbir şeyi, Hiç kimseyi ![]() Yargılanmak da istemiyorum, Beni tanımayanlar tarafından ![]() İstediğim tek şey; Biraz saygı, biraz hoşgörü ve biraz da hata yapabilme özgürlüğü ![]() Artık adalet istemiyorum! Çünkü ben de adil bir insan değilim çoğu zaman, Ne kendime, ne de başkalarına karşı ![]() (Tanıtım Bülteninden) Artık Adalet İstemiyorum Ayhan Karaer Yankı Yayınları / Roman Dizisi Etiket Fiyatı : 16,00 TL (KDV Dahil) Türkçe 268 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 21 cm2012, 1 BasımISBN : 9786054575381 |
|
|
|