Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değişeceğine, hunter, inanıyorum, joanna

Ama Onun Değişeceğine İnanıyorum - Joanna V. Hunter

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ama Onun Değişeceğine İnanıyorum - Joanna V. Hunter

Ama Onun Değişeceğine İnanıyorum Kitap Özet - Joanna V Hunter Kitapları - Ama Onun Değişeceğine İnanıyorum Kitap Tanıtım - Ama Onun Değişeceğine İnanıyorum Kitap Fiyatı - Ama Onun Değişeceğine İnanıyorum Ön Okuma

Kitap Özet

Bazen iyi zamanlarımız oluyor Beni sevdiğini biliyorum

Beni kıskandığı için böyle davranıyor çünkü beni seviyor

Yalnız kalmaktan korkuyorum Beni sevecek başkasını bulamam

Onu terk ettiğimde dersini öğrendi Artık değişecek Her şey iyi olacak

Bu ilişkiye öyle çok yatırım yaptım ki, yürütmek zorundayım

Bazen bana kötü davransa da hak ediyorum Bana hiç vurmadı ki

İçinde bulunduğum durumdan utandığım için kimseyle paylaşamıyorum

Çocuklarımın babaya ihtiyacı var

Ne çok kadın, (siz ya da sevdiğiniz biri) özsaygısına, özgüvenine, duygularına, ruhuna, bedenine zarar veren ilişki içinde saplanıp kalıyor

Pek çok kadın (dayak yediği için) ilişki içinde tacize maruz kaldığını hiç farketmiyor bile Ya saygısızca davranışları hak ettiğine inanıyor ya da epey zarar gördükten sonra "gerçeği" görüyor Ama bu kez de fazlasıyla horlanmış, ezilmiş olduğu için nasıl düşüneceğini ve ne yapabileceğini bilemiyor İlişki içinde aşağılanan, hor görülen kadının; yanlış düşünce kalıplarına saplanarak kendisini kandırması, yaşadıklarını minimize etmesi ya da evliliğini "Normal" sayması çok sık görülen bir olgu

Eş ya da sevgiliden görülen sözel, duygusal, fiziksel ya da cinsel taciz, eğitimli kadın eğitimsiz kadın ayrımını yapmıyor

Bu uyandırıcı rehber kitap, yıllarca eşinin tacizine uğradıktan sonra gücünü toplayıp ilişkisini bitirmeyi ve kendisine yepyeni bir hayat kurmayı başaran bir kadın tarafından yazıldı; diğer kadınlara yol göstermek ve güçlerini yeniden kazanmalarına destek vermek için

(Tanıtım Bülteninden)

Ama Onun Değişeceğine İnanıyorum

Joanna V Hunter

Kuraldışı Yayınevi / İlişkiler Dizisi

Çeviri : Fatma Soyak

Türkçe (Orijinal Dili:İngilizce)

272 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 21 cm

İstanbul, 2012, 1 Basım

ISBN : 9789752751934

Etiket Fiyatı : 19,00 TL (KDV Dahil)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com