|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
değişeceğine, hunter, inanıyorum, joanna |
![]() |
Ama Onun Değişeceğine İnanıyorum - Joanna V. Hunter |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ama Onun Değişeceğine İnanıyorum - Joanna V. HunterAma Onun Değişeceğine İnanıyorum Kitap Özet - Joanna V ![]() Kitap Özet Bazen iyi zamanlarımız oluyor ![]() ![]() Beni kıskandığı için böyle davranıyor çünkü beni seviyor ![]() Yalnız kalmaktan korkuyorum ![]() ![]() Onu terk ettiğimde dersini öğrendi ![]() ![]() ![]() Bu ilişkiye öyle çok yatırım yaptım ki, yürütmek zorundayım ![]() Bazen bana kötü davransa da hak ediyorum ![]() ![]() İçinde bulunduğum durumdan utandığım için kimseyle paylaşamıyorum ![]() Çocuklarımın babaya ihtiyacı var ![]() Ne çok kadın, (siz ya da sevdiğiniz biri) özsaygısına, özgüvenine, duygularına, ruhuna, bedenine zarar veren ilişki içinde saplanıp kalıyor ![]() Pek çok kadın (dayak yediği için) ilişki içinde tacize maruz kaldığını hiç farketmiyor bile ![]() ![]() ![]() ![]() Eş ya da sevgiliden görülen sözel, duygusal, fiziksel ya da cinsel taciz, eğitimli kadın eğitimsiz kadın ayrımını yapmıyor ![]() Bu uyandırıcı rehber kitap, yıllarca eşinin tacizine uğradıktan sonra gücünü toplayıp ilişkisini bitirmeyi ve kendisine yepyeni bir hayat kurmayı başaran bir kadın tarafından yazıldı; diğer kadınlara yol göstermek ve güçlerini yeniden kazanmalarına destek vermek için ![]() (Tanıtım Bülteninden) ![]() Ama ![]() ![]() ![]() Joanna V ![]() Kuraldışı Yayınevi / İlişkiler Dizisi Çeviri : Fatma Soyak Türkçe (Orijinal Dili:İngilizce) 272 s ![]() ![]() İstanbul, 2012, 1 ![]() ISBN : 9789752751934 Etiket Fiyatı : 19,00 TL (KDV Dahil) |
![]() |
![]() |
|