Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
artar, çöküş, devri, fatih

Çöküş Devri - Fatih Artar

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çöküş Devri - Fatih Artar

Çöküş Devri Kitap Özet - Fatih Artar Kitapları - Çöküş Devri Kitap Tanıtım - Çöküş Devri Kitap Fiyatı - Çöküş Devri Ön Okuma

Kitap Özet

"bir anlık geçmişe döndüm!

yine yekpareydi anılar,

sapasağlamdılar,

asildi duruşları

boş avuçlarım anı doldu,

geri geldim"

'Yaşamak mı yazmak mı zor?' sorusunu özellikle okuyuculara sormak isteyen şair; henüz bu sorunun cevabını bulamamış

Kitabında yirminci yüzyılın son ve yirmi birinci yüzyılın ilk yıllarında yaşadıkları ve yazdıklarını bir araya topluyor Yıllar sonra ardına dönüp baktığında, kendi yaşamındaki bu içsel yolculuğun; Osmanlı İmparatorluğu'nun parçalanma ve çöküş döneminden izler taşıdığını, yalnızlık, şehir ve ölüm üçgeninde hapsolduğunu görüyor

Bu anlamda "Çöküş Devri" okuyucularını, şiirler vasıtasıyla, iç seslerine sürükleyen bir kitap

(Tanıtım Bülteninden)

Çöküş Devri

Fatih Artar

Yankı Yayınları / Şiir Dizisi

Etiket Fiyatı : 10,00 TL (KDV Dahil)

Türkçe

158 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 20 cm

2012, 1 Basım

ISBN : 9786054575275

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com