Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bulutları, gören, hüzün, mehmet

Hüzün Bulutları - Mehmet Gören

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hüzün Bulutları - Mehmet Gören

Hüzün Bulutları Kitap Özet - Mehmet Gören Kitapları - Hüzün Bulutları Kitap Tanıtım - Hüzün Bulutları Kitap Fiyatı - Hüzün Bulutları Ön Okuma

Kitap Özet

Yöreyi kalkındırması amacıyla kurulması planlanan termik santralinin, kardeşlik üzerine inşa edilen bir çevreyi nasıl bir mutsuzluk diyarına dönüştürdüğünün hikâyesi

Çıkar çatışmasının ortasında sıkışıp kalan göçe zorlanan, toprakları elinden alınan insanların hüzünlü hikâyesi

İç içe geçmiş sıradan hayatların; birbirinden kopartılmış kardeşler, hayata tutunma çabası Çile, sıkıntı ve gözyaşlarıyla örülü hayatlar

Ve kanser Tadını kaybetmiş mahsuller ve geleceğin sağlıksız nesilleri

Sıcak bir anlatımla kaleme alınmış bu roman sizi düşündürüp hüzünlendirecektir

(Tanıtım Bülteninden)

Hüzün Bulutları

Mehmet Gören

Özgü Yayınları / Edebiyat Dizisi

Türkçe

144 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 20 cm

İstanbul, 2012, 1 Basım

ISBN : 9786055350253

Etiket Fiyatı : 10,00 TL (KDV Dahil)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com