![]() |
Anne Babanın Sihirli Sandığı - Ute Glaser |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anne Babanın Sihirli Sandığı - Ute GlaserAnne Babanın Sihirli Sandığı Kitap Özet - Ute Glaser Kitapları - Anne Babanın Sihirli Sandığı Kitap Tanıtım - Anne Babanın Sihirli Sandığı Kitap Fiyatı - Anne Babanın Sihirli Sandığı Ön Okuma Kitap Özet Gündelik Hayatınızı Daha Huzurlu Hale Getirmek İçin Anne Babalara 200 Tavsiye ![]() ![]() Anaokulu kapısında ağlayan küçüğünüz nasıl sakinleştirilebilir? Sebzelere burun kıvıran afacanınızla birlikte kırmızı biberleri kenarlarından kemirerek bir köpekbalığına dönüştürmeye ne dersiniz? Denenmiş ve Onaylanmış: "Anne Babanın Sihirli Sandığı", 1 ile 10 yaş arası çocuklarınızı büyütürken karşınıza çıkabilecek tipik gündelik sorunların üstesinden daha sakin ve huzurlu bir şekilde gelebilmeniz için deneyimli anne babalardan alınmış 200 ipucu ve tavsiyeyi sizinle paylaşıyor ![]() Belirgin: Banyoda, yemekte, uykuda, yolda ![]() ![]() ![]() İlham verici: Dilerseniz sihirli sandığa basitçe göz atın ![]() bulduklarınız sizi harekete geçirsin ve hemen önerilerden birini kullanmayı deneyin ![]() Ebeveyn ekstra: Ayrıca her bölümde hem sizi, hem de eşinizle olan ilişkinizi güçlendirecek pratik fikirler bulacaksınız ![]() (Tanıtım Bülteninden) ![]() Anne Babanın Sihirli Sandığı Ute Glaser Optimist Yayın Dağıtım / Anne - Baba Kitapları Dizisi Etiket Fiyatı : 35,00 TL (KDV Dahil) Türkçe (Orijinal Dili:İngilizce) 190 s ![]() İstanbul, 2012, 1 ![]() ISBN : 9786054538461 Yayına Hazırlayan : Ayşe Giritli Çeviri : Tuna Poyrazoğlu |
![]() |
![]() |
|