Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkın, koçak, kurbanları, murat

Aşkın Kurbanları - Murat Koçak

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşkın Kurbanları - Murat Koçak

Aşkın Kurbanları Kitap Özet - Murat Koçak Kitapları - Aşkın Kurbanları Kitap Tanıtım - Aşkın Kurbanları Kitap Fiyatı - Aşkın Kurbanları Ön Okuma

Kitap Özet

Aradan geçen altı ayın sonunda Kimya daha bir güzelleşmiş, serpilmiş ve olgunlaşmıştı Kayseri'ye giderken esrarlı bir gonca olarak bırakmıştım onu, Konya'ya döndüğümde açılmış muhteşem bir gül olarak buldum Ayaklarını soktuğu akarsudan, üzerine uzandığı otlardan, çevresinde uçuşan arılardan, hatta uğurböceklerinden bile kıskandım onu Kalbimin en ücra köşelerine yeniden yazdım adını; beynimin bütün kıvrımlarına bir kez daha kazıdım aşkını Burası cennet bahçelerinden bir bahçe idi sanki Daha birkaç dakika önce yaratılmış olmalıydık O Havva, ben Âdem! O umut, ben endişe! O yasak meyve, ben

Bir tek iblis eksik diyecektim ki o da çıkıp geldi nefsimden! İşte o vakit ilk defa korktum aşktan! Bir yüzüyle sevgiydi aşk, diğer yüzüyle arzu Bir yönüyle melekti, diğer yönüyle şeytan

Aşkın Kurbanları

Kimya Hatun, Kerra Hatun ve Alaeddin

Murat Koçak

Çağrı Yayınları

Fiyatı : 15,00 TL

Temmuz 2012

305 sayfa

ISBN: 9789754542042

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com