Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
divanı, efdal, emre, mısri, niyazii, şerhi

Niyazi-İ Mısri Divanı Ve Şerhi - M. Efdal Emre

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Niyazi-İ Mısri Divanı Ve Şerhi - M. Efdal Emre

Niyazi-i Mısri Divanı ve Şerhi Kitap Özeti - M Efdal Emre Kitapları - M Efdal Emre Kitap Tanıtım - Niyazi-i Mısri Divanı ve Şerhi Kitap Fiyatı - Niyazi-i Mısri Divanı ve Şerhi Ön Okuma
Kitap Özet

Niyâzî-i Mısrî hazretleri şeriât, tarîkat mârifet ve hakîkatte kemalât sahibi olup, dîvânında geçen İlâhilerin büyük bir kısmı mârifet ve hakîkat üzeredir

Niyâzî-i Mısrî hazretlerinin çoşkun, akıcı, cezbeli üslûbu ile dile getirdiği dîvânında her mısra o kadar net ifadelerle anlatılmıştır ki, Yunus Emre'nin 13 Yüzyılda tutuşturduğu mânâ çerağını ondan dörtyüz yıl sonra yeniden şahlandırarak Hakk nefesini Anadolu topraklarında aleme aşikâr etmiştir

Kitap Ön Yüzü

Kitap Künyesi
Niyazi-i Mısri Divanı ve Şerhi - M Efdal Emre
(Tanrı Erinin Sırları)

Gelenek Yayıncılık

» İslam

Fiyatı : 40,00 TL

Temmuz 2012, 720 sayfa, ISBN: 9789756138786

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com