![]() |
Eq Nuzu Ölçtünüz Mü? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eq Nuzu Ölçtünüz Mü?Duygusal zekanızın ne dunumda olduğunu bilmek istiyorsanız bu test tam size göre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 - Ne hissettiğimi çok iyi biliyorum ![]() 2-Duygularımı hiçbir zaman tam olarak diğer insanlara tarif edemiyorum ![]() 3-Ruhsal durumumun değiştiğinin her zaman farkındayım ![]() 4-Duygusal durumlarda vücudumdaki değişiklikleri fark ediyorum ![]() 5-Eğer sinirlenmeye ve kızmaya başlarsam bunu karşımdakine söylerim ![]() 6-Ruhsal durumumun değiştiğini karşımdakiler ben anlatmadan fark eder ![]() 7-Duygu ve düşüncelerime çok dikkat etmem ![]() 8-Duygularımı her zaman dinlerim ![]() 9-Duygusal reaksiyonlarım beni bile şaşırtıyor ![]() 10-Duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum ![]() Kesinlikle yanlış=1; Nadiren doğru=2; Bazen doğru=3; Genellikle doğru=4; Her zaman doğru=5 Sonuç: 15 ve üzeri: Pekiyi Duygularınıza kulak veriyorsunuz ![]() ![]() 10â?"14 arası: İyi Duygulannıza dinliyor ve genellikle kendinizdeki fiziksel ve psikolojik değişikliklerin farkına varıyorsunuz ![]() ![]() 1â?"9 arası: Orta Duygulannızın genelde farkında değilsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() 8 ve aşağısı: Kötü Duygu ve düşüncelerinizi hiç dinlemiyorsunuz ![]() ![]() Öneri: Etrafınızdaki kişilerden duygularınızı nasıl kontrol edebileceğiniz konusunda öneriler alın ![]() ![]() Kaynak: Milliyet Sağlık |
![]() |
![]() |
|