![]() |
Erkekleri Taniyormusunuz? |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Erkekleri Taniyormusunuz?1- Hoşlandığın çocuk seni evden aldı ama mutlu deil
![]() a- off, bugün yine çekilmez! b- Yine nerde hata yaptım? c- Artık beni sevmiyor mu ? 2- Yeni aldığın şık kıyafeti onunla buluştuğunda giydin, hiç birşey söylemiyor ![]() a- Ne kadar dikkatsiz! b- Fark etmemesi normal kendisi hep aynı şeyleri giyiyor! c- Galiba artık beni çekici bulmuyor ![]() 3- Çok güzel bir günün ardından ayrılırken yanaklarından öpmek istiyorsun ![]() ![]() a- Tuhaf! Normalde hep o beni öperdi ![]() b- Tipik erkek işte! c- Galiba artık benden hoşlanmıyor ![]() 4- Kilo aldın ![]() a- Artık bana bakmıyorlar ki ? b- Çocuklar böyle şeylere dikkat etmez! c- Zaten onlar balık etinde kızları beğenir ![]() 5- Kaçamak yaptı, sonra sana itiraf etti ![]() a- Erkekler bunu hep yapıyor! b- Tamam ama bir daha affetmem! c- Anlaşıldı ![]() ![]() 6- Birdenbire sana zaman ayıramaz oluyor ![]() ![]() a- Bu işte bir tuhaflık olduğu çok belli ve bunun benimle ilgisi var ! b- Aman ne olacak? Sonra yine benimle görşümek isteyecek ![]() c- Yeni bir kız arkadaşı var eminim ![]() DEĞERLENDİRME: A'LAR ÇOKSA: Duygusal Çok duygulu, düşünceli harika bir kızsın ![]() ![]() ![]() ![]() B'LER ÇOKSA:Anlayışlı Erkeklerin beyninin nasıl çalıştığını biliyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() C'LER ÇOKSA: Usta Harika! Erkekler hakkında bilmediğin şey hemen hemen yok ![]() ![]() ![]() ![]()
|