![]() |
Sözün Bittigi Yer |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Sözün Bittigi YerKanser hastanesinde başhekimken Serap adında genç bir hanım hastam vardı ![]() Bu hastam göğüs kanserine yakalanmış ve tedavi için yurtdışına gitmek istemesine rağmen, bazı formaliteler sebebiyle o imkanı bulamamıştı ![]() ![]() Ve kısa bir süre sonra da Allah'ın izniyle iyileştiğini gördüm ![]() ![]() Bir iş kadını olan Serap, 4 yıl kadar sonra 1 ihale için İzmir'e gitmek istedi ![]() ![]() Maalesef bilet bulamamış ve benden habersiz bindiği otobüsün kaza gecirmesi uzerine 6 saat kadar mahsur kalmış ![]() ![]() ![]() Evine gittiğim gün,yine güçlükle konuşarak: - Doktor bey, dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -" Niçin?"diye sordum ![]() -dindar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dini inançlarının çok zayıf olduğunu bildiğim için bu teklifi karşısında oldukça şaşırdım ![]() -"Doktora ulaşmak kolaydır dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşmaya mecali olmadığından "ben o isteği duyuyorum" manasında başını salladı ![]() ![]() Anlattığım iman hakikatlarını bütün ruhuyla meczediyor ve arada bir soruyordu ![]() Vefatına bir hafta kala: -"Doktor Bey, dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Senin durumun çok özel" dedim ![]() Şehadet sana uzun gelir ![]() ![]() ![]() ![]() O, haliyle tebessüm ederek yine başını salladı ![]() ![]() ![]() Dönüşumde annesi telefon ederek: -"Serap, bir haftadır morfin yaptırmıyor ![]() ![]() "Sabahlara kadar inliyor ve çok ıstırap çekiyor ![]() Hemen eve gittim ve iğne yaptırmamasının sebebini sordum ![]() unutamıyor ve hatırladıkça ürperiyorum ![]() -"Ya morfinin tesiriyle ölüme uykuda yakalanır ve son nefeste "Muhammed" diyemezsem? ![]() İşte Serap, böyle bir hanımdı ![]()
|