![]() |
Bitirdigin Kalpte Kalsin BU Aşk! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Bitirdigin Kalpte Kalsin BU Aşk!İstersen hiç başlamasın Yarım kalsın ![]() Öyle olduğu yerde ![]() Belkide daha iyi olur ne dersin? Daha fazla hayal kırıklığının ne sana ne de bana faydası olmazki ![]() Onca yanlıştan sonra aşkın çokta fazla önemi olmaz,olmuyor ![]() ![]() Kırıla kırıla onaracak yer kalmıyor yürekte ![]() Kaçıncıya onardıysak o kadar kırıldı işte ![]() Yarım kalsın daha iyi ![]() Tadı başka tenlerde arasakta birbirimizi,ihmal ettiğimiz onca duygu ve diğerleri ![]() Hüzünler ![]() ![]() Kaç mutluluk bu hüzünleri yok edebilir ![]() Matematiğini aşka dök bakalım, ne kadar koruyucu oluyor mantığın ![]() Bunlar değil benim isteklerim ![]() ![]() ![]() Beni iyi tanıdığını iddia ederken geçmişmiydi aklından aslında beni ne kadar iyi tanımadığın? Yarım kalsın,eksik kalsın,bittiği yerde yani, bitirdiğin KALPTE kalsın bu aşk ! Ve başka hiçbir tenden sorma yenilgilerini,terkettiğin sevinçlerini bende kalsın,hayaller kalsın,öylece olduğu yerde! eğer böyle olmazsa yıllar sonra tozlu raflarımızda bile bulamayacağız birbirimizi ![]() ![]() Bırak halatlarını, çöz attığın demirleri, yak dalgalandırdığın beyaz bayrağını, yapay sevinçlere bürün, sahte kahkahalar at, kazı kendini beynimden ve git ![]() bir daha da sorma kimseden ![]() karda yürüdüğümüz yolun her taşını sök ve git ![]() Yaşanmışlıkları nasıl olsa unutursun,unutulur,neler unutulmuyorki ![]() ![]() Yeniden aşık ol,tutul benim gibi ![]() ![]() İşte o zaman, kimsenin gamzelerini farketmediğini anladığın zaman,sakın geçme aklımdan, sorma beni başka tenlerden ![]() ![]() O zaman hiç yapmadığın bişeyi sakın yapma, sakın beni anlamaya kalkma
![]() |
Cevap : Bitirdigin Kalpte Kalsin BU Aşk! |
![]() |
![]() |
#2 |
JOKER
|
![]() Cevap : Bitirdigin Kalpte Kalsin BU Aşk!Kırıla kırıla onaracak yer kalmıyor yürekte ![]() Kaçıncıya onardıysak o kadar kırıldı işte ![]() emeğine sağlık ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Bitirdigin Kalpte Kalsin BU Aşk! |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bitirdigin Kalpte Kalsin BU Aşk!okuyan gözlerine sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|