Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gitme, güzel, sevdam

Gitme Güzel Sevdam Gitme!

Eski 11-13-2007   #1
gülgüzeli

Gitme Güzel Sevdam Gitme!

Git! yüzüme öyle bakma git
Hiç durma,bir giden birdaha asla giremiyeceği kapı orda git
Hiç birşey açıklamak zorunda değilsinGiderken söyleyecek şey bulamaz insanlar,sen bahanelerin arkasına sığınanlardan olma gitOysa daha doyamadım sana,kokunu yeterince çekemedim içimeYapacağımız çok şey vardı, neler planlamıştıkŞimdi napacam ben nasıl duracam ayaktaKal desem,kal desem kalırmısın yar! Nasıl istiyorum yalan bile olsa, bu gidiş sadece zorunluluktan bekle beni döneceğim demeniHer aşk biter sende gitHem zaten bitecegi belli bi aşktı bizimkisi,sen gitmesen bigün ben gidecektimHerkez kendi tercihini yaşar ve sen tercihini yaptın rahat ol git aklın kalmasın buradaDramatik vedaların kahramanları olmayalım gitBenim aklım sende kalacak sadece aklım deyil yüreğimdeBitmezdi bizim aşkımız,asla terketmezdim seni,benliğimi,varlığımı,hayatımı adamışım ben bu aşkaBeni tercih etmeni isterdim seninle yaşamayı isterdimŞimdi kimi yada neyi seçtiğinin ne önemi varAğlıcam ardından kahretsin ağlıcam! Git,haberleşiriz birbirimizle,mutlu olmanı isterim,sen mutluluğu hakeden bi insansın,elbet bende mutlu olacam merak etme gitHayatımıza başkaları girecek ve biz belkide birlikte yaşadıklarımızı bir süre sonra hatırlamıcazGit,hangi yara kabuk bağlamamışki bugüne kadar,hangi ateş sönmemişki,yapman gerekeni yap ve gitBen sensiz mutlu olabilirmiyim yar!unuta bilirmiyim bukadar kolayYaşadığımız onca şeyi sile bilirmiyim mümkün deyil, seni içimden çıkarıp atmam mümkün deyilbiliyorum hiç bir ilaç iyileştirmeyecek senin açtığın yarayıSenin yaktığın sevda ateşi hiç bir zaman sönmeyecekSenin mutlu olmanı istediğimde yalan,mutlu olma yar benim gibi sende mutlu olma! belki o zaman yeniden dönersin banaHaydi zaman geçiyor artık git,hem neden suratın asık? sevinmelisin gittğine aslında sana teşekkür etmeliyim beni bu aşkın yükünden taşımaktan kurtardığın için Rahatladım biliyor musun? bende kalan birkaç parça eşyanıda gönderirim ardından Fırsat buldukça ararım seni haydi git Gitme benim güzel sevdam gitme! beni bu dünyada bir başıma bırakıp gitme, gidipte yüreğimi öldürme içim acıyor kalbim sıkışıyor ben asıl sensizliğin yükünü taşıyamam söylediğim herşey yalan ne olur güzel sevdam gitme Gitme!!!

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com