Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevdaliyim, suskunluguna

Suskunluguna Sevdaliyim

Eski 11-13-2007   #1
gülgüzeli

Suskunluguna Sevdaliyim

Yağmurlu bir geceydi Yine karşı karşıyayız… Başımı kaldırıyorum ve yüzüne bakıyorum Gözlerinin koyuluğu içinde adeta labirentteymişçesine kayboluyorumO kapkara kömür karası gözbebeklerinde masum,çocuksu bakışlar…Yüzünde ki tatlı tebessümler biranda her defasında daha da artarak aydınlık veriyor yüreğime…Gözlerin güneşin kavurgan sıcaklığı ortasında ferahlık veriyor banaGözlerin olabilmeyi isterdimBana bakan bakışları senin gözlerinle görebilmek…Hissediyorum ve görüyorum da başımı kaldırdığımda gözlerin gözlerimdeNeydi bu kadar içime umut veren

Karşımdasın yine,bana gülümsüyorsunYüreğindeki güzellik gözlerinin ta içine oturmuşNasıl oluyorsa susuveriyorum bir şekildeKonuşmuyorum,öylece durup seni seyrediyorumBana yaşattığın güzellikleri,tebessüm ettiğinde ki gamzelerini,gözlerinin içindeki gülüşleriBütün bunları yakalamışken kaybetmemek için susuyorumKorkuyorum seni bulmuşken hazır değilim çünkü tekrar kaybetmeyeHayalini karşımda bulmuşken kaybetmek istemiyorumSeni seviyorum işteHiç kimse bilmiyor gönlümdeki bu sevdayı
Ne garip değil mi? Sen yoksun ama ben senli hayaller kuruyorum Senli sohbetlere dalıyorum Neredesin, ne yaparsın haberim yok Bildiğim tek şey yokluğunda bulduğum seni Sonra seninle sohbete başlıyoruz Geçmişten, gelecekten, yaşamış olduğumuz acılardan ve yaşayacak olduğumuz güzelliklerden konuşuyoruz Bir ara gözlerine takılıveriyor gözlerim Susuyorsun ve beni de susturuyor bakışların Ve yine beynimdeki tüm sözcükler siliniyor göz bebeklerinin derinliğinde kelimelerim kaybolup gidiyor Yaşadığım, yaşadığın tüm acılar silinip gidiyor Masum bakışların ve suskunluğun kalıyor bana…
Çok şey istiyorum değil mi? Senin için imkansızıBana gelmeni,yüreğimi sevmeni yenidenDüşüncemde beliren sohbetleri gerçekleştirebilmeyiVe daha bir çok şeyiOysa öyle güzel olacaktı kiSevmenin güzel bir duygu olduğunu senin için yaşadığımı tattıracaksın banaSonra da sevilmenin ne demek olduğunu yaşatacağım sana…
Ama nafile hep sustun,sustun…O kadar eminim ki senin artık dönmeyeceğindenBiz istesek de mutluluğu yaşatmayacaklarındanSohbetlerimizin gerçekleşmeyeceğini çok iyi biliyorumYüreğini susturacağınıYüreğimi susturacağımıSevdamızı susturacağımızı…
Geceme yağmur ve sensizlik hakim! Köşeme çekildim başımı ellerimin arasına aldımVe suskunluğunu dinliyorum…Çünkü benim için suskunluğunun adı artık sevda
ZATEN SUSKUNLUĞUNA SEVDALANDIMYA! ! !

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com