![]() |
Siyah |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Siyah{ Adını "siyah" koydum senin ![]() ![]() ama kara değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir aşk filizleniyor bu gece avuç içlerimde ![]() ![]() Biraz titrek , ama umut dolu ![]() ![]() Kalemimden damlayan umtların şerefine yazıyorum bu gece ![]() ![]() Bu gece , senin şerefine yazıyorum {siyah-ım-} sanadır bilmesende kalemimden dökülen tüm tümcelerim artık ![]() ![]() Aşk denilen o küçük çocuk sarmışken tüm benliğimi , Kalemim anlamsız anlatımlara ![]() ![]() Şimdi ben yeni bir sayfadan sana bakmanın hazzını yaşıyorum ![]() ![]() Yeniden aşık olmamın hazzını ![]() ![]() Ben sana kimseye bakmadığım gibi bakacağım ![]() ![]() Ben seni kimseyi sevmediğim gibi seveceğim ![]() ![]() Ben sana bütün yalınlığımla geleceğim ![]() ![]() ![]() peki ya sen ? [İkinci el dokunuşlardan çok yoruldum ben! ] Eğer bunlarsa seninde içinden geçen cümleler , Hadi ,uzat o zaman bana elini ![]() ![]() İçimi ısıtan güleç yüzüne rağmen görüyorum hüznünü ![]() ![]() İçindeki kırıklıkların o küçük yüreğine yaptığı baskıdan hissediyorum seni ![]() ![]() bak avuç içlerim üşüyor şimdi ![]() ![]() hadi uzat bana ellerini ![]() ![]() ![]()
|