![]() |
GİT |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() GİTGidiyormusun? GİT ![]() ![]() ![]() Ama giderken bir düşün peşinde bıraktığın bu enkazı ![]() Bilirsin ben sensizliğe dayanamam Giderken yanında sensizliğinide götür ![]() Gidiyormusun ![]() ![]() Git ![]() ![]() şimdi git ![]() Yüreğime bir hançer daha saplamadan git ![]() Gideceksin biliyorum Zaten bende gitmeni isteyecektim senden Zaten sen varken de yoksun yoksun bende Ha varsın ha yoksun Birbirinden farksız ![]() ![]() ![]() Senin isminin geçtiği her gün yüreğimde hazan mevsimi ![]() Yok yok korkma Gidişin beni üzmez Ben alışığım bu gitmelere Alıştırmıştım zaten gitmene Taa başından belliydi bu ayrılık ![]() Gideceksin biliyorum Kelebeğin bir günlük ömrü gibiydi Seninle geçen günlerim Hem çok kısa Hem çok güzel Öyle umarsızca yaşandı ve bitti ![]() Gideceğim diyorsun Git ![]() ![]() ![]() Allah aşkına bir an önce git Seni daha çok sevmeden git ![]() Kahve gözlerinde kaybolmadan git ![]() Git allah aşkına git ![]() He unutmadan Giderken yüreğime sapladığın Bu paslı hançeride al götür Belki,belkibir gün Kendi yüreğine de saplarsın Hani belki o zaman Seni ne kadar çok sevdiğimi anlarsın ![]()
|