![]() |
Son Satırlarım! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Son Satırlarım!üşüyorum sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlatamadan Gidiyorum! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() üşüyorum sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlatamadan Gidiyorum! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gidiyorum ama yüreğimi avaz avaz çığlıklar rehin almış 'bırakma! bırakma! bırakma! beni!' ![]() ![]() ![]() ![]() ama yinede boşver sen beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zamanı gelince isyan edesim geliyor herşeye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hadi yine övün sevgilim! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilir misin? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dilimde dudaklarımı parçalayan bir şarkı var: 'Doymadım! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bak ben gidiyorum sevgili! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hadi 'Dur' de ![]() ![]() ![]() ![]() 'Yapma' de ![]() ![]() ![]() 'Kal' de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne olur sevgilim Hadi 'Kal!' de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() artık bütün hikayeyi biliyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne olur canımın içi! ![]() ![]() ![]() durdur beni! ![]() ![]() ![]() benim gücüm yok ![]() ![]() ![]() yak geçtiğim yolları! ![]() ![]() ![]() 'al beni ,yüreğine sakla beni!' ![]() ![]() ![]() verme kimselere! ![]() ![]() ![]() ![]() gidiyorum ben sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gidiyorum Ey Yar! ![]() ![]() ![]() ![]() Bu Son Sesleniş Yüreğine! ![]() ![]() ![]() ![]() 'Ne Olur Senden Gitmeme İzin Verme, Bırakma Beni!' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi o bildiğin türk filimlerindeki bir senaryomu kaldı payımıza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi böylemi veda edeceğiz sevdamıza ![]() ![]() ![]() susma sevgilim bu nasıl bir veda? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yüreğim parçalanıyor seni benden alan her satırda ![]() ![]() ![]() ![]() sen bilirsin kimseler bilmez bumu olacaktı düşen payıma? -Sevgi Neydi? -Sevgi İyilikti! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Durursam Bi Daha Kurtulamam! ![]() ![]() -Ziyanı Yok! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Yüreğim Kaydıysa Günah mı? -Çamura Saplansam Yardıma Gelir misin? -Elini Tuttum Sıcacıktı! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Elinden Tutuversem Benimle Gelir mi? -Seninim İşte! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elveda Selvi Boylum Alyazmalım ![]() ![]() ![]() ![]() Elveda Bitmemiş Türküm Benim! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() ![]()
|