Cevap : Miss Earth Kanadalı Güzel Seçildi |
11-12-2007 | #2 |
RaHaTSiZ
|
Cevap : Miss Earth Kanadalı Güzel Seçildi~~ Bu/bunlar mı güzel :sm_upset: ~~ |
11-12-2007 | #3 |
Ergenekon
|
11-12-2007 | #4 |
RaHaTSiZ
|
Cevap : Miss Earth Kanadalı Güzel Seçildi:Green_Colorz_PDT_01 ~~ Yahu yalan mı ? Güzel değiller işte ben bi alıcı gözüyle bakıyım dedim ama yok malesef :Green_Colorz_PDT_01 jüriye beni seçsinlerde dünyanın gözü gönlü açılsın :Green_Colorz_PDT_01 ~~ |
11-12-2007 | #5 |
Ergenekon
|
11-12-2007 | #6 | |
okaliptus
|
Cevap : Miss Earth Kanadalı Güzel SeçildiAlıntı:
güzellik göreceli bi kavram, kişiden kişiye değişir, rahatsız gibi bana da öle aman aman bi güzelliği varmıs gibi gelmedi açıkcası resim cekme konusuna gelince:D sizi rahatsız etmiş olsa da ben kendimden eminim, ne kadar secme fotograflar desenizde kesinlikle hepsi poz vermiş gibi duruyo,hiç dogal değiller ben maça gitsem bin kat guzellerini cekerim, hemde yurdumun insanlarınının güzelim tepkilerini :D :D ha bu arada fotograf cekip foruma eklemeyi düşünmüyorum, cunku eminim ki kadraj netlik teknik vs ile ilgili bin turlu agır eleştiri yapacaksınız :D :D size bu fırsatı verecegimi düşünmüyorsunuzdur eminim :D:D:D:D:D:D |
|
11-12-2007 | #7 |
RaHaTSiZ
|
11-12-2007 | #8 |
puslu
|
Cevap : Miss Earth Kanadalı Güzel SeçildiRahatsız seninki sakın kedi erişemediğine olmasın:Green_Colorz_PDT_01 |
11-12-2007 | #9 | |
RaHaTSiZ
|
|
|
11-12-2007 | #10 | |
mate
|
Onun gönlünün temizliği ruhunun güzellliği her kapıyı açar ablacım :sm_wink: Gerçekten şu sanal alemde tanıdığım en özüde yazdığıda bir insanlardan :sm_wink: Bu arada itiraf etmeliyim ben onlardan daha güzelim kibir değil gerçeklik :sm_wink: :Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_37 |
|
11-12-2007 | #11 |
puslu
|
Cevap : Miss Earth Kanadalı Güzel Seçildibu kelimeler bana sanıyorum mate rahatsız benimde sevdiğim bir kardeşim ayrıca rahatsızın kendini savunmaya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum benim şakam ona Ayrıca gerçekten güzel bir genç kızsın Allah sahibine bağışlasın Tüm iyi dileklerim sizlerle |
11-12-2007 | #12 | ||
RaHaTSiZ
|
Alıntı:
|
||
11-12-2007 | #13 |
mate
|
Cevap : Miss Earth Kanadalı Güzel Seçildiest ablacım yanlış anlaşılma olmasın ben sadece mizansenin ciddi yönünü onaylamak amacıyla nacizane bir övgüde bulundum yoksa rahatsızı savunmak ne haddime :sm_wink: Bu arada güzel olduğum sadece bir şakaydı espri niyetine yazmıştım insanın gönlü güzel olsun önemli olan o İyi dileklerin için teşekkür ederim ablacım aynı temenniler benden sana :sm_wink: |
11-12-2007 | #14 |
puslu
|
Cevap : Miss Earth Kanadalı Güzel Seçildiben zaten çok sakinim rahatsız "forum" kelimesinin anlamı karşılıklı fikir tartışması münazaradır elbette Ben açıkcası bu sitede değirsiz tabir edebileceğim biri ile karşılaşmadım tesadüfen hata ile giren kişilerde zaten beklentilerini bulamayacaklarından terk etmek zorunda kalacaklardır Ben burdaki herkesi gerçekten kardeşim görerek şaka yapmışımdır Sana gelince mate ben gerçek fikrimi söyledim resmini gördüm çok tatlı cidden güzel bir genç kızsın tüm güzellikler sizlerle olsun |
11-12-2007 | #15 |
_SiYaH_
|
Cevap : Miss Earth Kanadalı Güzel Seçildi:sm_upset: çokda gzl deiller ya paylaşım için tşklr