![]() |
İş Bankası 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk Reklamı |
![]() |
![]() |
#1 | |||
mate
|
![]() İş Bankası 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk Reklamıİş Bankası 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk Reklamı izlemeye değecek, kaliteli bir şekilde yapılmış yüce önder Atatürk anısına bir reklam mutlaka izleyin ![]()
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İş Bankası 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk Reklamı |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : İş Bankası 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk Reklamıyaf güselliği geçtim harika ötesi olmuş ![]() ![]() ![]() hem o reklamı yapanın hemde senin ellerine sağlık mate |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mate
|
![]() Cevap : İş Bankası 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk ReklamıRica ederim, ben de çok beğendim ve paylaşmak istedim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : İş Bankası 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk ReklamıTürkiye İş Bankası, Atatürk'ü ölümünün 69 ![]() ![]() ![]() ![]() Filmde gül bahçesinde Atatürk ile bir çocuk arasında geçen diyalog yansıtılıyor ![]() ![]() ![]() Atatürk de çocuğa şöyle diyor: "Bu gülü yetiştireceksen canın yanacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşmanın sonunda Atatürk çocuğa "Anladın mı?" diye soruyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
yosun_26
|
Cevap : İş Bankası 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk Reklamıgerçekten çok kaliteli bir çalışma olmuş ![]() |
![]() |
![]() |
|