![]() |
Bak Böyle Yaparsan Gitmem Ama |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Bak Böyle Yaparsan Gitmem AmaArkadaşlar aslında bu çok bilinen bir öykü ama ben tekrar hatırlatmak istedim çünkü çok güzel:)) Bir zaman gelmis ve kaplumbagalar ulkesinde su tukenmis ![]() ne etcez diye dusunurken aralarinda en yasli, en bilgin olani (sirin baba gibi) demis ki: 'Su dagi goruyor musunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ee, koca dagi hepsi birden asamazlar ![]() olanlarda var ![]() Bunun uzerine oraya gidip su getrmeleri icin en genc 2 kaplumbaga secilmis ![]() Genc kaplumbagalar 25 yil sonra gole ulasmislar ![]() ![]() ![]() cikmislar dagi ![]() ![]() farketmisler ![]() ![]() unutmuslar ![]() ![]() kaplumbagalardan biri; -ee nabicas simdii?? Birimizin gidip kap almasi lazim ![]() ![]() burada beklesin ki kimse gelip icmesin sudan!! En iyisi sen git! -Olmazz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kalir ve hepimiz oluruz susuzluktan! -Yok valla bak yemin ederim agzimi surmiiyce m ![]() ![]() beklicem ![]() ![]() ![]() Bunun uzerine diger kaplumbaga yola cikmis ![]() ![]() baslamis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaplumbaga bu boyle olmayacak demis ![]() ![]() ![]() ![]() Koydekiler de oldu herhalde susuzluktan ![]() ![]() hayatta kalayim ![]() ![]() ![]() ![]() Tam egmis kafasini gole dogru bir yudum alacakken calilarin arkasindan bir ses duyulmus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bak boyle yaparsan gitmem amaaa!!!!!!!!!!
![]() |
Cevap : Bak Böyle Yaparsan Gitmem Ama |
![]() |
![]() |
#2 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Bak Böyle Yaparsan Gitmem Ama~~ Kamiller :Green_Colorz_PDT_01 :Green_Colorz_PDT_01 ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Bak Böyle Yaparsan Gitmem Ama:sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
puslu
|
![]() Cevap : Bak Böyle Yaparsan Gitmem AmaÇokta şakacı kaplumbağa eline sağlık suskun teşekkürler:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Bak Böyle Yaparsan Gitmem Ama:sm_biggrin: harika bişey yaa teşekkürler suskun
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bukettt
|
![]() Cevap : Bak Böyle Yaparsan Gitmem Amapuhahah biliodum ama başka bi versiyonunu teşekürler suskun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Bak Böyle Yaparsan Gitmem Amayaf süper paylaşım için tşkler suskun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
suskun
|
![]() Cevap : Bak Böyle Yaparsan Gitmem AmaBen yeşekkür ederim arkadaşlar vaktinizi ayırıp okuduğunuz için:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
JOKER
|
![]() Cevap : Bak Böyle Yaparsan Gitmem Amabombaydı yaa :) süper bişii kırıldım gülmekten ![]() ![]() ![]() ![]() emeğine sağlık ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
suskun
|
![]() Cevap : Bak Böyle Yaparsan Gitmem Amabeğendiğinize sevindim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|