Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cin, ekranda, kavgası

Ekranda Cin Kavgası

Eski 11-10-2007   #1
Ergenekon

Ekranda Cin Kavgası

Kanalları cinler bastı "Su gibi" adlı programda iki medyumun cinleri kapıştı!
Fal, büyü, reenkarnasyon ve medyumlar iyi reyting yapınca kanalların gündüz kuşaklarını inler cinler bastı gündüz kuşağında yayınlanan "Su gibi" programında rezil sahneler yaşandı

Görüntüler bir haber programının gizli çekilmiş kameraya ait değil, herkesin izlediği stüdyodan geliyordu

Sabah'ın TV eleştirmeni Yüksel Aytuğ da komediyi izleyenler arasındaydı Gördüklerini bugünkü köşesinde yazdı

"Medyum S (İsmini yazmıyorum ki daha fazla reklamı olmasın) aynaya bakarak karşısındaki insanların herhangi bir hastalığı olup olmadığını söylüyordu Dahası, bu hastalıktan kurtulup kurtulamayacağını da açıklıyordu Mübarek sankiayaklı MR cihazı

Medyumumuz, stüdyodaki hanımlardan birini karşısına aldı, aynasıyla birlikte şöyle iyice bir süzdü ve "Sen bu hastalıktan kurtulamayacaksın" dedi Kadının suratını bir görmeliydiniz Sanırsınız ki biri uzanıp, şah damarını kesivermiş, öylece boynu bükük kalıverdi

Bu arada "muayene" (!) sırasında program orkestrası gerilim müziği çalmayı ihmal etmiyor, sunucu da "En iyisi ben konuşmayayım Konuşup da dikkatini dağıtmayayım" filan deyip, olayı ne denli ciddiye aldığını gösteriyordu

Medyum S cinlerine komutlar verip, "Eğer bunda hastalık varsa onu arkaya doğru itin Yok vazgeçtim, bana doğru itin İtin, itin, itin" filan diyor ama kadın zerre kımıldamıyordu Sonunda "Bu kadında hiçbir şey yok" dedi

Ardından da "Bana bir sıkıntı geldi, beni sıkıştırıyorlar" diyerek izin istedi Sunucu ise sürprizi (!) açıkladı

Meğer adamın karşısına çıkartılan kadın da medyum değil miymiş? Ve o sırada medyumların cinleri birbirlerine girmemişler mi? Adamın boğazına sarılan onlarmış!"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com