![]() |
Ekranda Cin Kavgası |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Ekranda Cin Kavgası![]() Kanalları cinler bastı ![]() ![]() ![]() Fal, büyü, reenkarnasyon ve medyumlar iyi reyting yapınca kanalların gündüz kuşaklarını inler cinler bastı ![]() ![]() ![]() Görüntüler bir haber programının gizli çekilmiş kameraya ait değil, herkesin izlediği stüdyodan geliyordu ![]() Sabah'ın TV eleştirmeni Yüksel Aytuğ da komediyi izleyenler arasındaydı ![]() ![]() ![]() "Medyum S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Medyumumuz, stüdyodaki hanımlardan birini karşısına aldı, aynasıyla birlikte şöyle iyice bir süzdü ve "Sen bu hastalıktan kurtulamayacaksın" dedi ![]() ![]() ![]() Bu arada "muayene" (!) sırasında program orkestrası gerilim müziği çalmayı ihmal etmiyor, sunucu da "En iyisi ben konuşmayayım ![]() ![]() Medyum S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ardından da "Bana bir sıkıntı geldi, beni sıkıştırıyorlar" diyerek izin istedi ![]() ![]() Meğer adamın karşısına çıkartılan kadın da medyum değil miymiş? Ve o sırada medyumların cinleri birbirlerine girmemişler mi? Adamın boğazına sarılan onlarmış! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|