![]() |
Denizlispor: 2 - Trabzonspor:0 |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Denizlispor: 2 - Trabzonspor:0Denizlispor: 2 Trabzonspor: 0 Turkcell Super Lig'in 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maçtan dakikalar ![]() ![]() ![]() Ve karşılaşma başladı ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozisyon devam ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maçın ilk 5 dakikası geride kalıyor, golsüz eşitlik var ![]() ![]() ![]() Yattara 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve gol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir şutta Gökhan'dan ![]() ![]() ![]() ![]() 22 ![]() ![]() 30 ![]() ![]() Maçta 32 ![]() ![]() Sol kanattan köşe vuruşu kullanacak konuk ekip Trabzonspor ![]() ![]() ![]() Ön direğe doğru bir orta, savunmadan sekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 dakikalık uzatma oynanacak ![]() 47 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozisyondan sonra itirazlarda bulunuyor Ceyhun ![]() ![]() Ve ilk yarının son düdüğü geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ikinci 45 dakika başladı ![]() ![]() ![]() ![]() 47 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kez 49 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fatih EGedik sağ çarazdan Trabzonspor kale sahasına girdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 56 ![]() ![]() 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Denizlispor kalesinde büyük tehlike ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 63 ![]() ![]() ![]() ![]() Karşılaşmada 65 ![]() ![]() Serkan Balcı ceza sahası dışından çok sert vurdu ![]() ![]() ![]() ![]() Yusuf 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korneri paslaşarak kullandı Denizlispor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taç atışı kullanıldı ![]() ![]() ![]() ![]() 70 ![]() ![]() ![]() Yattara ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşu kullandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sağ kanattan yerden gelen topa, ceza sahasının hemen dışından gelişini çok sert vuruyor Gökdeniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 82 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 Dakikalık uzatma oynanacak ![]() Ve ikinci gol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son düdük geliyor ![]() ![]() ![]() Stat: Denizli Atatürk Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu , Özgür Kaya , Arif Çelik Denizlispor: Souleymanou , Hasan , Santos , Burak , Murat Karakoç (Dk ![]() ![]() ![]() Trabzonspor: Ahmet , Jabi , Tayfun , Tolga , Mustafa (Dk ![]() Goller: Dk ![]() ![]() Sarı Kartlar: Dk ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Denizlispor: 2 - Trabzonspor:0 |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Denizlispor: 2 - Trabzonspor:0İlk yarı bitene kadar alınan kötü sonuçlara pek üzüleceğim söylenemez ![]() ![]() ![]() Haber için teşekkürler Ergenekon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Ergenekon
|
![]() Cevap : Denizlispor: 2 - Trabzonspor:0Alıntı:
![]() ![]() yalnız trabzo spor bu gece çok kötüydü, 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zevklibir maç oldu gene de ben yaklaşık 3 yıldır Trabzonu seyretme imkanı bulamamıştım, ama beğenmedimaçıkçası bu gece, inşallah düzelir ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Denizlispor: 2 - Trabzonspor:0Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
x_KuMSaL_x
|
![]() Cevap : Denizlispor: 2 - Trabzonspor:0yaws diyecek bi şey bulamıyorum bu takıma kimi getirirsen getir bu takım asla adam olmaz yönetim değişmediği sürece ancak yönetim değiştimi belki bi şeyler ara dönem de transfer şart şu kongreye kadar iinşallah fazla puan kaybetmezler nerdeyse takım nefret edecek hale geldim yada bana inat yapıyolar ne zaman izlesem kesin bi şey oluyor geçen hafta izlemedim yendik izlemicem diyom ama dayanamıyom neyse inş ![]()
![]() |
|