Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
denizlispor, trabzonspor0

Denizlispor: 2 - Trabzonspor:0

Eski 11-10-2007   #1
Ergenekon

Denizlispor: 2 - Trabzonspor:0

Denizlispor: 2 Trabzonspor: 0
Turkcell Super Lig'in 12 hafta macinda Denizlispor, konuk ettigi Trabzonspor'u 2-0 maglup etti Denizlispor'a galibiyeti getiren golleri 13 dakikada Serhat ve 93 dakikada Yusuf Şimşek kaydetti

Maçtan dakikalar
Ve karşılaşma başladı
2 dakikada Trabzonspor kalesinde büyük tehlike Ceza sahası içerisinde bir anılk karambol yaşanıyor Top Yusuf'un önünde kaldı Yusuf sol çaprazdan vuruyor, top üst direğe çarptı ve geri döndü
Pozisyon devam ediyor Top yine Denizlisporlu futbolcuların önünde kalıyor Bir vuruş Ve top ağlarda Ama öncesinde ofsayt bayrağı kalkıyor
Maçın ilk 5 dakikası geride kalıyor, golsüz eşitlik var
Yattara 7 dakikada ceza sahası sağ çaprazından ceza sahasına girdi Bir çalım Son çizgiye kadar indi Bir çalım denemesi daha Denizlispor defansı başarılı
11 dakikada Trabzonspor kalesinde bir tehlike daha yaşanıyor Yusuf son çizgiye kadar indi, altıpas üzerine doğru bir orta Serhat vurdu Kaleci Ahmet'te kalıyor top

Ve gol Dakika 13, gol Serhat Ceza sahası sol çaprazından Abraham arka direğe doğru ortaladı Serhat altıpas üzerinde kafayı vurdu ve topu filelerle buluşturdu Denizlispor 1-0 Trabzonspor
17 dakikada Fatih Egedik ceza sahası dışından çok sert vuruyor Yandan dışarıya
19 dakikada Santos yaklaşık 35 metreden kaleye çok sert vuruyor Top tam iki direğin birleştiği yere çarpıyor ve geri dönüyor Trabzonspor'un şanslı olduğu bir dakikaydı
Bir şutta Gökhan'dan Ceza sahasının hemen dışından sol ayağıyla vuruyor, savunmadan döndü
22 dakikada Abraham, Gökdeniz'e yaptığı faulden sonra sarı kart görüyor
30 dakikada Mustafa Keçeli sol kanattan yerden ortaladı, Denizlispor defansı karşılıyor
Maçta 32 dakikayı geride bırakıyoruz, Denizlispor 11, Trabzonspor 16 top kaybıyla oynuyor
Sol kanattan köşe vuruşu kullanacak konuk ekip Trabzonspor
Ön direğe doğru bir orta, savunmadan sekiyor Arka direkte Hüseyin Çimşir vurdu Top farklı şekilde dışarıya gidiyor
38 dakikada Jabi ceza sahasının sağ çaprazından vurdu Topa ağlarda fakat gol değeri kazanmıyor Jabi'nin şutundu top, yan ağları yırtarak içeriye giriyor
44 dakikada Serhat sol kanattan ceza sahası içerisine doğru ortasını yapıyor Top üstten dışarıya gidiyor
2 dakikalık uzatma oynanacak
47 dakikada Yusuf'la girdiği mücadelede Ceyhun yerde kalıyor Faul bekliyor Hakem 'devam' dedi
Pozisyondan sonra itirazlarda bulunuyor Ceyhun Hakem sarı kart gösteriyor
Ve ilk yarının son düdüğü geliyor Denizlispor 1-0 Trabzonspor
ikinci 45 dakika başladı

47 dakikada ceza sahasının hemen önündeki Serkan'dan, Mustafa Keçeli'ye bir topuk pası Mustafa sol çaprazdan vuruyor, direğin dibinden dışarıya
Bu kez 49 dakikada Umut Bulut etkili oluyor Denizlispor kalesinde Sağ kanattan atılan pasta altıpasın hemen önünde pozisyon bulan Umut, vuruşunu yaptı Kaleci başarılı
Fatih EGedik sağ çarazdan Trabzonspor kale sahasına girdi Çok sert vuruyor Kaleci Ahmet gole izin vermiyor
56 dakikada Tayfun Cora, Gökhan'a yaptığı faulden sonra sarı kart görüyor
57 dakikada Denizlispor ceza sahası içerisine doğru bir orta Tolga kafayla sol çaprazdaki Ceyhun'a çıkarttı Ceyhun topu kontrol ediyor Kaleciyle karşı karşıya Bir şut Üstten dışarıya
Denizlispor kalesinde büyük tehlike Serkan ceza sahası dışından çok sert vurdu Souleymanou'dan seken top üst direğe çarptı ve oyun alanı içerisine düştü Gökdeniz koşuyor Gökdeniz altıpas üzerinden vurdu, üstten dışarıya
61 dakikada sol kanattan ceza sahası içerisine bir orta Murat kafayı vurdu, üstten dışarıya gidiyor top
63 dakikada Denizlispor'da oyuncu değişikliği Fatih Egedik çıktı, Cesar oyunda

Karşılaşmada 65 dakika geride kalıyor ve Denizlispor 22, Trabzonspor 32 top kaybıyla oynuyor
Serkan Balcı ceza sahası dışından çok sert vurdu Top Souleymanou'nun kucağında kaldı
Yusuf 68 dakikada sol çaprazdan altıpas üzerine kadar geldi Vuruşunu yaptı Savunmaya çarpan top kornere çıkıyor
Korneri paslaşarak kullandı Denizlispor Trabzonsporlu futbolcuların bir müdehalesi var Köşe gönderinin hemen yanından bir de taç atışı kullanacak ev sahibi ekip
Taç atışı kullanıldı Trabzonsporlu futbolcular topu uzaklaştırıyor
70 dakikada Denizlispor'da bir oyuncu değişikliği daha yapılıyor Murat Karakoç çıktı, Çağlar oyunda
Yattara ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşu kullandı Sol çaprazda Mustafa Keçeli vurdu Top yandan dışarıya gidiyor
Sağ kanattan yerden gelen topa, ceza sahasının hemen dışından gelişini çok sert vuruyor Gökdeniz Souleymanou son anda çeliyor topu Maçta 75 dakika
82 dakikada sol kanattan ceza sahası içerisine doğru bir orta Serkan penaltı noktasına yakın bir yerden çok sert vurdu, Souleymanou yine gole izin vermiyor
84 dakikada Trabzonspor defansının arkasına bir top Gökhan Güleç koşuyor Serkan peşinde Kaleci kalesini terk etti Serkan'ın ceza sahasının hemen dışında bir müdehalesi var Gökhan yerde kaldı, hakem 'devam' diyor
87 dakikada Gökhan Güleç inanılmaz bir gol kaçırıyor Sağ kanattan yapılan ortaya altıpas üzerinde uçarak kafayı vurdu Top yandan dışarıya gidiyor
4 Dakikalık uzatma oynanacak
Ve ikinci gol 93 dakika, gol Yusuf Şimşek Ceza sahası dışından aldığı topla üç Trabzonsporlu futbolcuyu geçi, altıpas üzerinden vuruşunu yaptı ve takımını 2-0 öne geçirdi

Son düdük geliyor Trabzonspor, Denizlispor'a deplasmanda 2-0 mağlup oluyor

Stat: Denizli Atatürk
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu , Özgür Kaya , Arif Çelik
Denizlispor: Souleymanou , Hasan , Santos , Burak , Murat Karakoç (Dk 69 Çağlar ), Fatih Egedik (Dk 62 Cesar ), Tomas , Zafer Demir (Dk 76 Fatih Yiğen ), Serhat , Yusuf , Gökhan Güleç
Trabzonspor: Ahmet , Jabi , Tayfun , Tolga , Mustafa (Dk 78 Ergin ), Hüseyin , Serkan , Gökdeniz , Yattara , Ceyhun , Umut
Goller: Dk 13 Serhat, Dk 90 Yusuf (Denizlispor)
Sarı Kartlar: Dk 21 Tomas (Denizlispor), Dk 45 Ceyhun, Dk 55 Tayfun, Dk 77 Mustafa (Trabzonspor)

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Denizlispor: 2 - Trabzonspor:0

Eski 11-10-2007   #2
[KAPLAN]

İlk yarı bitene kadar alınan kötü sonuçlara pek üzüleceğim söylenemez Sonuçlar ne olursa olsun, Ersun Yanal ile devam edilmesinden yanayım Eğer Yanal'a en azından 1 sene verirlerse, Trabzonspor'u olması gereken yere taşıyacak hatta iki sene içinde şampiyon olabilecek potansiyele getirecektir

Haber için teşekkürler Ergenekon

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-10-2007   #3
Ergenekon

Alıntı:
[KAPLAN] tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
İlk yarı bitene kadar alınan kötü sonuçlara pek üzüleceğim söylenemez Sonuçlar ne olursa olsun, Ersun Yanal ile devam edilmesinden yanayım Eğer Yanal'a en azından 1 sene verirlerse, Trabzonspor'u olması gereken yere taşıyacak hatta iki sene içinde şampiyon olabilecek potansiyele getirecektir

Haber için teşekkürler Ergenekon
az önce maçtan geldim, bazı trabzonsporlu arkadaşlar da aynı görüşte, çünkü benzerini denizlide ersun yenal'la yaşamışlardı, geldiğinde küme düştü denizli ama ikinci yıl tekrar 1 lige yükseldi ve en parlak dönemini yaşadı

yalnız trabzo spor bu gece çok kötüydü, 2yarı sonlara doğru ancak 10 dakika aşırı baskı kurdu ve çok da gol kaçırdı, gol ararken ikinci golü ağlarında gördü defansı da çok kötüydü
zevklibir maç oldu gene de ben yaklaşık 3 yıldır Trabzonu seyretme imkanı bulamamıştım, ama beğenmedimaçıkçası bu gece, inşallah düzelir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-10-2007   #4
[KAPLAN]

Alıntı:
Ergenekon tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
az önce maçtan geldim, bazı trabzonsporlu arkadaşlar da aynı görüşte, çünkü benzerini denizlide ersun yenal'la yaşamışlardı, geldiğinde küme düştü denizli ama ikinci yıl tekrar 1 lige yükseldi ve en parlak dönemini yaşadı

yalnız trabzo spor bu gece çok kötüydü, 2yarı sonlara doğru ancak 10 dakika aşırı baskı kurdu ve çok da gol kaçırdı, gol ararken ikinci golü ağlarında gördü defansı da çok kötüydü
zevklibir maç oldu gene de ben yaklaşık 3 yıldır Trabzonu seyretme imkanı bulamamıştım, ama beğenmedimaçıkçası bu gece, inşallah düzelir
Açıkcası maçı izleme fırsatım olmadı ancak nasıl bir maç olduğunu önceki maçlara oranla tahmin edebiliyorum Ziya Doğan ve şu anki yönetim Trabzonspor'u bitirme noktasına kadar getirdiler Aralık'taki kongrede umarım aklı başında, futbol bilgisi olan bir başkan ve beraberinde kaliteli bir ekip gelir Trabzonspor taraftarı galibiyetten önce güzel futbol görmek ister, umuyorum seneye beklenen Trabzonpsor bir nebze belirecektir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-10-2007   #5
x_KuMSaL_x

yaws diyecek bi şey bulamıyorum bu takıma kimi getirirsen getir bu takım asla adam olmaz yönetim değişmediği sürece ancak yönetim değiştimi belki bi şeyler ara dönem de transfer şart şu kongreye kadar iinşallah fazla puan kaybetmezler nerdeyse takım nefret edecek hale geldim yada bana inat yapıyolar ne zaman izlesem kesin bi şey oluyor geçen hafta izlemedim yendik izlemicem diyom ama dayanamıyom neyse inş ikinci yarı her şey yoluna girecek ersun yenal bu takımı adam eder allaha emanet olun iyi geceler

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com