Hastalara 'Şefkat Eli' Projesi |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hastalara 'Şefkat Eli' ProjesiBelediyeler ve valiliklerin de desteğiyle tüm Türkiye'de uygulamaya konacak projeyle hasta yakınları barınma sorunu yaşamayacaklar İllerdeki valiler, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları, işadamları ve milletvekillerinin ortak desteğiyle yürütülecek projeye her kesimden destek var Oyuncu İpek Tuzcuoğlu ile basketbolcu İbrahim Kutluay, projeye destek veren ünlü isimlerden Tedavi gördüğü hastanenin otoparkında yaşayan Feyzullah'ın dramından çok etkilendiğini söyleyen Ömer Çelik, şöyle konuştu: HER KENTE YAYILACAK Bugüne kadar benzer hadiselerde bireysel çözümler buluyorduk Fakat bu sorunu toptan çözecek bir projeyi gündeme aldık Projenin temel amacı, il dışından gelen, zor durumda olan hastalar ve hasta yakınlarının gelip kalabileceği yerler oluşturulması Kamu kurumlarının birçok misafirhaneleri var Bunların birçoğu uzun süreler boş kalıyor Pilot bölge olarak Adana yı seçtik Daha sonra sivil insiyatifi de devreye sokarak tüm Türkiye'ye yayacağız& Kampanyanın bir siyasi partiye mal edilmeyeceğini kaydeden Çelik, Çeşitli illerdeki milletvekili arkadaşlarla görüştüm Belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları ve işadamlarıyla temasa geçecekler SİVİL ULUSAL KAMPANYA Milletvekillerinin kendi illeriyle ilgili misyonu var Adana'daki arkadaşlar Adana Ev Sahipliği ya da Şefkat Projesi diye isimlendirmek istiyorlar Ben buna sivil ulusal sosyal kampanya diyorum& dedi Kaynak : Baypostacom |
|