![]() |
Gitmediğin Yer |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Gitmediğin YerGitmediğin yer ![]() ![]() Beni, ormanların içinde ay vakti bırakan bir yüz yapardı bu seni/ bu seni en çok mavi yapardı deniz ve gök ağırlığınca/ seni uzak bir kent yapardı ve kalabalık ve tuzak/ seni sor yapardı bu, sus yapardı, küs yapardı… Bu seni en çok gitmek yapardı, içinde bir bedevi gölgesi ve çöl ve serap/ kayıp bir dilek yapardı bu seni hiçbir yıldız patikasına takılmayan aklı, bu seni bir kere gör yapardı/ bir kere kör yapardı ![]() “Senin bana başka olduğundan bu yana, senin sana varmana az kaldı ![]() ![]() Bir âdem burcu deme bana/ adam yeterdi şimdilik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Karışır mı bir sendeki gibi dibi kara dibi balçık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilsen/ bak aklın bir kanat telaşı her mevsimde/ bir göç ertesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Bilmesen/senden öncesi, senden sonrası ki senden ayrısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adın sen olmasa sen olmasa yazdıkların duyurduğun ses senden çıkmaz çıkmasa” Benden sana bir defter kalır/ bu seni iz yapar/ kayıp olduğun bütün patikalarda hiç söylenmemiş bir “küs” yapar ![]() “Gitmediğin yerde kalamıyorsun da ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Gitmediğin Yer |
![]() |
![]() |
#2 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Gitmediğin Yer~~ Okuduktan sonra aklıma ne geldi biliyor musum toprakım sevdiğim şu söz : " Şah dedi hayat! Mat oldu damarlarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
mate
|
![]() Cevap : Gitmediğin YerAlıntı:
Bilsen/ bak aklın bir kanat telaşı her mevsimde/ bir göç ertesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ;) Bu yüzdendir ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Gitmediğin YerAlıntı:
|