Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruderin nefes aldıgımda karnımdan gurultu şeklinde ses gelmesi

Soru:"Derin Nefes Aldıgımda Karnımdan Gurultu Şeklinde Ses Gelmesi "

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Derin Nefes Aldıgımda Karnımdan Gurultu Şeklinde Ses Gelmesi "

Merhababalr ;29 yasındayım bayanım 2703tarihinde sezeryanla dogum yaptım benım sorunumdoğumdan sonra karnımda sısıklık oluyor ve nefes alamıyorum gecmesını bekledım anck şikayetlerım artı simdi de derin nefes almaya calıstıgımda nefes almamla beraber karnımdan gurultu seklınde sesleer cıkıyor ve sonrasında derın nefes alamıyorum kulaklarımda ugultu baslıyor Innın bu durumdan cok sıkıldıl dr gıttım ancak bır teshıs konulmadıHanig dr gideyim ve ne yapam gerekiyor boyle oldugum zaman da olum korkusu alıyorEn kısa surede yanıtlarsanız cok sevınırm
Çoktesekkur ederim
UzmDr Ersan ŞENER

1909 15:05:15

Melek hanım sezaryen üzerinden 1yıldan uzun süregeçmiş, yakınmalarınızın bu operasyonla ilgisi olma olasılığı yok deneek kadar azBir genel cerrahi (Gastroenteroloji Uzm) ile irtibata geçmenizi öneririmSelamlar

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com