Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doktor, dökülüyor, kullandım, losyon, merhaba, saçlarım, senedir, verdi, yaşındayım, şampuan

Merhaba,19 Yaşındayım Son 2 Senedir Saçlarım Dökülüyor Doktor Losyon Ve Şampuan Verdi Kullandım B...

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Merhaba,19 Yaşındayım Son 2 Senedir Saçlarım Dökülüyor Doktor Losyon Ve Şampuan Verdi Kullandım B...

merhaba,19 yaşındayım son 2 senedir saçlarım dökülüyor doktor losyon ve şampuan verdi kullandım biraz faydası oldu gibi ama sürekli kullanmakta olmuyor ki!zaten küçücük birşey en fazla 1 hafta kullanabiliyorumBeslenmene dikkat et stresten uzak dur dedi ama çalışıken ne mümkün!benden harhangi bir tahlil falan da istememişti sadece ilaç yazmıştı Ben daha kalıcı ve somut çöümler istiyorum ne yapmalıyım saçlarımın dökülmesi beni çok üzüyor lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler
11012008 / şükriye

CEVAP:
Eğer tiroid hormonlarınızda düzensizlik teşhis etseydi eminim doktorunuz tahlil isterdi demekki durumunuz tahlili gerektirmiyor Uyacağınız bir kaç basit yöntemle saçlarınızın dökülmesini önleyebilirsinizBunlar yediğiniz yiyeceklere dikkat etmekle olabilir Proteince zengin yiyecekler (kırmızı et hariç olmak üzere) ve mineral değeri yüksek besinler tüketinCola,sigara,***** gibi maddelerin tüketiminden kaçının Mümkün olduğunca stres ten uzak durmaya çalışınEczanelerde bulunan saç dökülmesini önleyici vitamin ve destekleri de kullanabilirsinizBunları uygulamak size kalıcı çözüm sağlıyacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com