|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
soruck kreatin kinaz yüksekliği ve halsizlik |
![]() |
Soru:"Ck Kreatin Kinaz Yüksekliği Ve Halsizlik" |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru:"Ck Kreatin Kinaz Yüksekliği Ve Halsizlik"MERHABA HOCAM BEN 22 YAŞINDAYIM HALSİZLİĞİM VE BACAK AĞRILARIM VAR DİYE HASTANEYE GİTTİM ROMATOLOJİYE GÖNDERİLDİM BAZI TAHLİLLER YAPTILAR AST:133 ALT:106 ÇIKTI DEFALARCA TAHLİL YAPTIRDIM HEPSİ YÜKSEK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doç ![]() ![]() 03 ![]() ![]() şikayetleriniz, yaşınız ve cinsiyetiniz ilk önce polymyozit hastalığını düşündürmektedir ![]() ![]() ck yüksekliği ve kas ağrısı yapabilen diğer sebepleri de dışlamak gerekecektir ![]() örneğin muscular dystrophlerilaçlar ve toksinler,*****, cocaine, steroidler, kolçisin, hidroksiklorokoin, kolesterol düşürücü statinlermetabolik hastalıklarendokrin hastalıklartiroid hastalıklarıkalsiyum ve magnesium bozukluklarıinfeksiyon hastalıklarıgripaidsstreptokoklyme hastalığıtenya solyum -domuz tenyasıgibi bu konulardaki sorularınızı sitedeki romatoloji uzmanalarımıza yönlendirebilirsiniz ![]() sağlıcakla ![]() ![]() Yazının Orjinali için Lütfen www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|