Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruck kreatin kinaz yüksekliği ve halsizlik

Soru:"Ck Kreatin Kinaz Yüksekliği Ve Halsizlik"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Ck Kreatin Kinaz Yüksekliği Ve Halsizlik"

MERHABA HOCAM BEN 22 YAŞINDAYIM HALSİZLİĞİM VE BACAK AĞRILARIM VAR DİYE HASTANEYE GİTTİM ROMATOLOJİYE GÖNDERİLDİM BAZI TAHLİLLER YAPTILAR AST:133 ALT:106 ÇIKTI DEFALARCA TAHLİL YAPTIRDIM HEPSİ YÜKSEKDAHA SONRA BAŞKA TAHLİLLER OLDUM CK:3318 LDH:279 ÇIKTIBİRÇOK DOKTORA GİTTİM ORDAN ORAYA YOLLUYOLAR HİÇ BİRİNDEN MEMNUN DEĞİLİMDOĞRU DÜZGÜN AÇIKLAMADA YAPMIYOLAR VE BENİM HALSİZLİĞİM HERGEÇEN GÜN ARTIYORBİDE CK NEDEN BUKADAR YÜKSEK ANLAMIŞ DEĞİLİMBANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİCEM HOCAMMGÖRÜŞMEK ÜZERE

DoçDr Yusuf AKCAN

0304 10:55:40

şikayetleriniz, yaşınız ve cinsiyetiniz ilk önce polymyozit hastalığını düşündürmektedir bunu doktorlarınızda değerlendirme altında tutuyorlardır ve gerekli tetkik ve tedavileri yapacaklardır

ck yüksekliği ve kas ağrısı yapabilen diğer sebepleri de dışlamak gerekecektir
örneğin
muscular dystrophlerilaçlar ve toksinler,*****, cocaine, steroidler, kolçisin, hidroksiklorokoin, kolesterol düşürücü statinlermetabolik hastalıklarendokrin hastalıklartiroid hastalıklarıkalsiyum ve magnesium bozukluklarıinfeksiyon hastalıklarıgripaidsstreptokoklyme hastalığıtenya solyum -domuz tenyasıgibi

bu konulardaki sorularınızı sitedeki romatoloji uzmanalarımıza yönlendirebilirsiniz

sağlıcakla

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com