![]() |
Ayrılık Kaçtı Gözüme,Belki Ondan Bu Yaşlar..!! |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Ayrılık Kaçtı Gözüme,Belki Ondan Bu Yaşlar..!!Ayrılık kaçtı gözüme,belki ondan bu yaşlar ![]() ![]() Sahipsiz bir uçuruma düştü gözlerim Aşkın yalnızlığına vurdum gecemi Yine havada kan kokusu var ![]() Yine hüzün firarında yüreğim ![]() ![]() ![]() Uçurumlar özgürü bir failin günlüğünden düşüyorum ![]() Ve sayfa sayfa ölüyorum, Sana yazılmış tozlu bir romanda Beni ihbar ediyorsun ayrılığa, Ayrılıksa kan kusturuyor,kelepçeli yalnızlığıma ![]() ![]() ![]() Kin'im yeşeriyor sarı sayfalarda Sisli bir kabus oluyorum ![]() Çatlayan bileklerim seni arıyor, dilim susuyor yine ![]() Olumsuz bir kent düşüyor yastığıma Sen ölüm oluyorsun beynimin labirentlerinde ![]() Alnımda bir kavga duruyor ,kaşlarım ayrılığa çatılı, Ben seni tüketiyorum ateş çemberi yaşamalarımda ![]() Ve tükenmişlik oluyorum ömrümün geri kalanında ![]() İçimde ölüyor bu şehrin insanları, Ben yalın ayak kor taşıyorum kara kışlara ![]() Soğuğum sen ,gecem sen, yangınım sen ![]() ![]() ![]() Bir avuç kül savruluyor uzaklara, Gözlerimde kan sonbahar kokularında ![]() Her hücremde bin intihar büyüyor ![]() Ve sen can çekişiyorsun kuytularımda ![]() Bense kayboluyorum ![]() ![]() ![]() Yine havada kan kokusu var ![]() Seni çekilmiş bir yürekte senden geriye Kocaman bir ayrılık var ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi her adımda düşüyorum, Tuzağına takılıyor yüreğimin kenarı,uzaklara göçüyorum ![]() Yollara vuruyor zaman , uzadıkça uzuyor ![]() Mevsim tükeniyor içimde,yağmurlar ıslatıyor gözlerimi ![]() Hayır hayır ağlamıyorum, Ayrılık kaçtı gözüme , belki ondan bu yaşlar ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ayrılık Kaçtı Gözüme,Belki Ondan Bu Yaşlar..!! |
![]() |
![]() |
#2 |
bukettt
|
![]() Cevap : Ayrılık Kaçtı Gözüme,Belki Ondan Bu Yaşlar..!!:sm_cry::sm_cry:başlık cok güzel ayrılık kaçtı gözüme belki ondandr bu yaşlar teşekkürler |
![]() |
![]() |
|