Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soruilacımı kesmek için öneriniz nedir

Soru:"İlacımı Kesmek İçin Öneriniz Nedir?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"İlacımı Kesmek İçin Öneriniz Nedir?"

iyi akşamlar,ben yaklaşık 3 yıldır eslopram ilacını günde 1 sefer olmak üzere alıyorum3 yıl önce hastalık hastası olmamdan ötürü doktorum bana bu ilacı tavsiye etti düzenli şekilde ilacımı hep aldım ancak yazında ilacımı kendim bıraktım ve tekrar depresyona girer gibi oldum bunda 15 kilo almamında etkisi oldu tekrar başka bir psikiyatra gittim beni diyetisyene yönlendirdi ve psikolojik analiz yapmak istedi ilaca tekrardan başladık ama psikolojik analiz için tekrar doktora gitmedimşu an kilolarımı verdim ancak ilacımı düzenli alınca ensemde bir sanki bir ağırlık, beynimde uyuşma ve duygularımı dışa vuramama gibi hislerim oluyorilacımı almadığım günler asabi oluyorum son bir kaç aydır düzensiz alıyorum5-6 gün almıyorum tekrar strese girince alıyorum sizce ilacı bir gün alıp bir gün almasam olur mu?ve ne zaman tamamen kesmemi önerirsiniz?
UzmDr Tanju SÜRMELİ

15 23:36:35

Bunu ilacı yazan psikiyatırınızla anlaşarak yapmalısınız İlaçsız tedavide neurofeedback tenyararlanabilirsiniz wwwyasamsagliknet

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com