|
|
Konu Araçları |
soruhepatit b ile ilgili yeni gelisme koruyucu peptid |
Soru:"Hepatit B İle İlgili Yeni Gelisme, Koruyucu Peptid" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Hepatit B İle İlgili Yeni Gelisme, Koruyucu Peptid"merabalar,ben almanyadan yaziyorumheidelberg üniversite klinik bilimadamlarinin,yeni kesfettigi bi ilac(yada tedavi metodu) fareler üzerinde basraiyla sonuclanmishepatit b virusunu blocke ediyormussizin bu gelismeyle ilgili bi haberiniz varmi diye sorcaktim hocam???bu senin subat ayinda kesfedilmis bu adresten bakabilirsnizhttp://wwwbio-prode/de/region/rhein/magazin/04545/indexhtml bu konu hakkinda biraz arastirma yapicam sonucunda sitedikileri haberdar edicem1,8milyon bütcelik bi proje diye yaziyor DoçDr Yusuf AKCAN 02 15:12:22 bu ve bunun gibi çalışmalar olmaya devam edecektir verdiğniz linki google ile ingilizceye çevirip baktım anladığım kadarıyla yeni karaciğer hücrelerinin virüsle enfekte olmasını virüsün hepatositler içine girmesini engelliyormuş ama daha yolu çok uzun görünüyor insanlarda aynı etkiyi gösterecekmi daha bilinmiyorinşaallah , iyi olursağlıcakla Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|