![]() |
80'li Yıllarda Forumsinsi |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() 80'li Yıllarda ForumsinsiProgramlar Download Bölümü - Windows 3 ![]() ![]() - Forumda verilmişti arkadaşım aratırsan bulursun - Evet forumda verilmişti ![]() ![]() - GWBasic tıkla indir ![]() ![]() - Eyvallah sağolasın ![]() ![]() - PW (Mükemmel bir editör) Tıkla - Evet bende kullanıyorum ![]() - Ya arkadaşlar PC Tools linki verebilirmisiniz ![]() ---------------------------------------------------- Film Paylaşım Bölümü - Ya arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım "Cosby Ailesi" ile "Adile Naşit ile Uykudan Önce" elinde olan varsa bi zahmet ![]() - Valla bende var ama TRT çekimi istersen upload yaparım ![]() - İyi olur sağolasın ![]() - Sende Sağol - Ayıptır sorması kaç disketlik ![]() - 2 Disket - Ooo iyiymiş ya ![]() - Arkadaşlar burası chat bölümü değil Film bölümü ![]() ![]() - Locked ---------------------------------------------------- Müzik - Arşivimi sizin için açıyorum ![]() - Buda kaset kapağı - Paylaşımın için sağol ![]() ![]() - Evet daha önce verilmişti ![]() ---------------------------------------------------- İşletim Sistemi - Windows 95 çıkacakmış yaz ortasında acayip bişe ![]() - Makinam kaldırırmı acaba 386 benimki - Ooo seninki kağnıymış be ![]() ![]() - Eyvallah sağol ![]() - Ya arkadaşlar "C:\>Dir" yapıyorum dosyalar aheste aheste listeleniyor ![]() ![]() - Forumda "Dir" diye arat bulusun ![]() - Bizde biliyos aratmasını bir sıcak cevap istiyos ![]() - Alla Alla ya ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- Oyun Download - Forumsinsiden yılın sürprizi ![]() - Forumsinsiden de bu beklenirdi ![]() ![]() - Niye yavaş iniyor bu ![]() - Vay uyanıklar yabancı siteden dadanmışlar Mariomuza - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oyun - Arkadaşlar Price of Persia tam çözüm ![]() ![]() - Eyvallah baba ![]() ![]() - Dave 3 ![]() ![]() ![]() - Dave çıktımı piyasaya - Günaydın ![]() Donanım - Modemim 14 ![]() ![]() ![]() ![]() - Kardeş Allah'tan belanımı istiyon biz onuda bulamıyoruz ![]() - Ya arkadaşlar PTT internet hızlarını arttıracakmış bilginiz var mı ![]() - Evet benim dayıoğlu santralde çalışıyor bende ondan duydum ![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komik Şeyler ![]() - Bir ingiliz, bir alman bir türk uçağa binmişler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Muhahaha koptum yav ![]() - Oo çok komikmiş ![]() ![]() - Temel bir gün yolda giderken muz görmüş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Puhahaha - Nerden buluyon bunları ![]() ![]() Online teknik destek - [KAPLAN] abi ocağına düştüm benim makinenın disket sürücüsüne disketi takınca makine donuyor ne yapmam lazım ![]() ![]() - muhtemelen disket bozulmuştur abim çarşıdan yeni bitane al dene bakalım oda donma yapacakmı, veya disket sürücünü başka makineye tak öyle dene abim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : 80'li Yıllarda Forumsinsi |
![]() |
![]() |
#2 |
okaliptus
|
![]() Cevap : 80'li Yıllarda Forumsinsiadile naşitin o programını cok severdim ben ya hakkaten elinde olan varsa bi zahmet upload ediversin :))))) saol canım ya çok güldüm : :D :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
efobedo
|
![]() Cevap : 80'li Yıllarda Forumsinsivay be o zaman bile oyunumuz varmiş marioo:::::???!!!!:S:S
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : 80'li Yıllarda Forumsinsiçok güsel yha ellerinize sağlık |
![]() |
![]() |