Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorufgt

Soru:"Fgt"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Fgt"

meraba doktor bey ben 27 yaşında bir erkek benim sorunum bende uzun zamandır idrar yollarında iltihap vardı doktora gittim spremlerde mikrop üremiş diyordu ve zaten idrar yaparken acı yanma oluyor sprem çıkışı oldugu zamanda bu acı veriyor agrılı çıkıyor ayrıca karnımın alt tarafında sag tarafta bir agrı oluyor bunda apandisitte olabilirmi acaba nasıl bir tedavi öneririisniz bilgilendiriseniz sevinirim doktor bey

UzmDr Alaattin OZTURK

21 10:01:00

İdrar ve spermlerle olan şikayetinizi üroloji uzmanına danışarak çözebilirsiniz Karın ağrınızın apandisit olması zor çünkü apandisit ağrısı 1-2 günde gelişir ve hasta ardından hemen ameliyat olur Devam eden bir ağrı apandisite ait olmaz Muhtemelen bu ağrı da andığımız ürolojik şikayetiniz ile ilgilidir

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com