![]() |
Öğrenci Öğretmen Kopya Üçlüsü |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Öğrenci Öğretmen Kopya ÜçlüsüÖğretmen :Evladım Sen Kopya mı Çekiyorsun ? Öğrenci : heee Çekiyorum Bi Sakıncası mı var ? Öğretmen : Evladım Elindeki Kopyayı Bırak Öğrenci : Hocam Siz Üniversite de Bu Durumda Kopyayı Veriyormuydunuz Yoksa İnkar mı ediyordunuz ? Öğrenci : Hocam ARkadaş Kopya Çekiiyooor Çeken Öğrenci : Sen Çekemiyorsun diğe Kıskanıyorsun dimiiii Öğretmen : İşime Karışma Ben Yakalarım ![]() ![]() ![]() Öğrenci : Hocam Siz Üniversitede Kopya Çekiyormuydunuz? Öğretmen : [Kızarıklık İçinde]Evladım Önündeki Kağıtla İlgilen Öğretmen : Ali Elindeki Kopya Kağıdını Masa Üstüne Bırak ve Ellerini Tahtaya Yasla Öğrenci : Oldu Başka İstersen Mekikde Çekeyim ![]() ![]() Öğrenci : Hocam Kopya Çekebilirmiyim ![]() Sınıf Toplu Halde : Hocam Lüüüütfeeeeennnnnnn Öğretm en : Yok daha neler |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : öğrenci öğretmen kopya üçlüsü |
![]() |
![]() |
#2 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : öğrenci öğretmen kopya üçlüsüÖğretmen :Evladım Sen Kopya mı Çekiyorsun ? Öğrenci : heee Çekiyorum Bi Sakıncası mı var ? :sm_biggrin::sm_biggrin: paylaşım için tşklr ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : öğrenci öğretmen kopya üçlüsü |
![]() |
![]() |
#3 |
Özlem
|
![]() Cevap : öğrenci öğretmen kopya üçlüsühiç beceremezdim yaa, hep yakaladılar beni, türkçem de maalesf yeterli değildi , keşke burdaki gibi olsa , toplu kopyaaaaaaaa, ne güzel eğlenceli yer burası çok teşekkürler gulhan |
![]() |
![]() |
|